Jump to content

Αγορά x58 motherboard

apostolis159

Recommended Posts

Λοιπόν ήρθε η mobo! Πηγα και την πήρα απο acs γιατι ο courier δεν με βρήκε σπιτι.

Φωτογραφίες το βραδάκι που θα γυρίσω σπίτι!

Λίγο που την άνοιξα να χαζέψω, ειναι "κούκλα"!!:yu:

Απλά θα πρέπει να περιμένει και το κουτί για να τη στήσω, μην είμαι βάλε-βγάλε όλο το pc συνέχεια!:hm:

Αν και δεν έχω την ψηφιακή τώρα να βγάλω καλές φωτό, ορίστε μερικές από κάμερα κινητού, όσο καλύτερες γινόταν/μπορούσα..:yu:

dsc01552j.jpg

dsc01559a.jpg

dsc01557f.jpg

dsc01558fh.jpg

Οι επόμενες θα είναι όταν έρθει και το κουτί και τα στήσω!;)

Παιδιά μια ερώτηση σε κάποιον που την έχει τη μητρική ή ξέρει σίγουρα.

Πώς κάνω update το bios? Από το AsusUpdate(το κατέβασα απο το site της asus, όχι αυτό του cd.)?

Έχει οδηγίες μέσα στο εγχειρίδιο, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή περίπτωση να χάσω κάτι?:...:

Παιδιά μια ερώτηση σε κάποιον που την έχει τη μητρική ή ξέρει σίγουρα.

Πώς κάνω update το bios? Από το AsusUpdate(το κατέβασα απο το site της asus, όχι αυτό του cd.)?

Έχει οδηγίες μέσα στο εγχειρίδιο, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή περίπτωση να χάσω κάτι?:...:

3 φορες που εκανα bios Update σε μια p6t6 ws revolution Που ειχα αλλα και σε μια παλιοτερη striker 2 formula το εχω κανει μεσω του asus update κινδυνος δεν νομιζω (εχτος αν σβησει το pc στη μεση τις διαδικασιας που μετα λογικα δεν θα bootari εκει δεν ξερω τι παιζει

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.