apostolis159 Ιούλιος 25, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Παιδιά τι drivers και προγράμματα πρέπει να βγάλω για να μην έχω προβλήματα?:...:Αν και σκέφτομαι να ρίξω και ένα φορμάτ καλού κακού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούλιος 25, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Λοιπόν ήρθε η mobo! Πηγα και την πήρα απο acs γιατι ο courier δεν με βρήκε σπιτι. Φωτογραφίες το βραδάκι που θα γυρίσω σπίτι! Λίγο που την άνοιξα να χαζέψω, ειναι "κούκλα"!! Απλά θα πρέπει να περιμένει και το κουτί για να τη στήσω, μην είμαι βάλε-βγάλε όλο το pc συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιούλιος 31, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Περιμενουμε φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Ιούλιος 31, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2011 Αν και δεν έχω την ψηφιακή τώρα να βγάλω καλές φωτό, ορίστε μερικές από κάμερα κινητού, όσο καλύτερες γινόταν/μπορούσα.. Οι επόμενες θα είναι όταν έρθει και το κουτί και τα στήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Αύγουστος 4, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Και μερικές λεπτομέρειες ακόμα, με την ψηφιακή αυτή τη φορά! Το κουτί έρχεται σήμερα απ' όσο ξέρω (σύμφωνα με το tracking της ups), αλλά ακόμα δεν.....:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 4, 2011 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Μεγεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Αύγουστος 4, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Αυριο η σαββατο φωτο απο το στημένο κουτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Αύγουστος 7, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Παιδιά μια ερώτηση σε κάποιον που την έχει τη μητρική ή ξέρει σίγουρα.Πώς κάνω update το bios? Από το AsusUpdate(το κατέβασα απο το site της asus, όχι αυτό του cd.)?Έχει οδηγίες μέσα στο εγχειρίδιο, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή περίπτωση να χάσω κάτι?:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Αύγουστος 7, 2011 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2011 Παιδιά μια ερώτηση σε κάποιον που την έχει τη μητρική ή ξέρει σίγουρα.Πώς κάνω update το bios? Από το AsusUpdate(το κατέβασα απο το site της asus, όχι αυτό του cd.)?Έχει οδηγίες μέσα στο εγχειρίδιο, αλλά υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ξέρω? Υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή περίπτωση να χάσω κάτι?:...:3 φορες που εκανα bios Update σε μια p6t6 ws revolution Που ειχα αλλα και σε μια παλιοτερη striker 2 formula το εχω κανει μεσω του asus update κινδυνος δεν νομιζω (εχτος αν σβησει το pc στη μεση τις διαδικασιας που μετα λογικα δεν θα bootari εκει δεν ξερω τι παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Αύγουστος 17, 2011 #30 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 Καλύτερα απο το BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis159 Αύγουστος 17, 2011 Author #31 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 Τελικά το έκανα μεσα απο asus update, με άνεση μέσα σε 3 λεπτάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.