Skinny13 Ιούνιος 11, 2004 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 5. Ακριβές αντίγραφο κατατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τάδε προς ενημέρωση ...οτι ζημια γινει την πληρωνει ο διαχειριστης και οποιος αλλος ειναι υπευθυνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 11, 2004 Author #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method [Σήμερα, στις 01:47] Γειά χαρά.Εγώ δεν μπορώ να σου πω για το πως θα setαρεις το δικτυό σου,αλλά εχε υπ'οψιν οτι με πάνω από 3 (και πολλά λεω 2 καλύτερα) άτομα μέσα,σε p2p χρήση,χωρις τουλάχιστο 1024/256 dwnl (αυτό σε ενδιαφέρει) το δίκτυο σου θα σέρνεται!!! Κοίτα λοιπόν και το κόστος αυτής της γραμμής προτού πάρεις το hardware και μετά σου/σας μείνει στα χέρια.Δυστυχώς η αμέσως πιό "κάτω" επιλογή 512/128 δεν φτάνει ούτε για ένα χρήστη καλά καλά. :mad: ps:αν με άφηνε ο admin θα έγραφα μερικά "σχόλια" γιά τον αγαπημένο μας οργανισμό...τεσπαντ :mad: γεια...καλα χαλαρωσε τα 512 ειναι μια χαρα...το μονο που με προβληματιζει ειναι το 128 upload!οσο για τα χρηματα ειμαστε 6 ατομα οποτε θα ειναι κυριλε!!!επισης αυτο που δε ξερω αν γινεται ειναι το πως θα συνδεθουμε ολοι σε ενα access point το οποιο μαλλον θα ειναι αρκετα μακρια-300-400 μετρα με καποια εμποδια ενδεχομενως!!! :alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 11, 2004 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από wrong method Φίλε enduracell, το πρόβλημα είναι στο upload όχι στο dwnl.Σε οποιδήποτε "σοβαρό" (οχι kazaa) p2p θα χρειαστεί τουλάχιστο 10-12k upload. Που θα το βρεί; Σκέψου μόνο 3 άτομα να κατεβάζουν-surfαρουν ταυτόχρονα....... :) Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά η αδελφή μου πετάει τα link με ότι θέλει να κατέβει και μπαίνει σε queue ώστε να έχει καλή συμπεριφορά το upload. Στους 3 χρήστες όμως σε Wi-Fi αυτό είναι πρόβλημα αν δεν υπάρχει κατανόηση και συνεννόηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 11, 2004 #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Για αυτό βάζεις μία ουρά προτεραίοτητας και έχουν όλοι bandwidth όταν το χρειάζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Ιούνιος 11, 2004 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 14:32] γεια...καλα χαλαρωσε τα 512 ειναι μια χαρα...το μονο που με προβληματιζει ειναι το 128 upload!οσο για τα χρηματα ειμαστε 6 ατομα οποτε θα ειναι κυριλε!!!επισης αυτο που δε ξερω αν γινεται ειναι το πως θα συνδεθουμε ολοι σε ενα access point το οποιο μαλλον θα ειναι αρκετα μακρια-300-400 μετρα με καποια εμποδια ενδεχομενως!!! :alien: Αυτή ακριβώς είναι η ενστασή μου το 128k upload.Το αναφέρω και πιο κάτω άλλωστε.Σαφώς με 512 είσαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 11, 2004 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 λινκ μπορεις να κανεις και σε 5-6 χιλιομετρα(και....) αρκει να εχεις οπτικη επαφη!να μην εχει μπροστα κτιρια!!και αν καποιος δε φτανει κατευθειαν αυτον με το AP τοτε ας βαλει και καποιος αλλος ΑP φθηνα ειναι.....εγω παντως ειμαι εδω και 3 βδομαδες μεσα στο awmn δυκτιο και πραγματικα αξιζει......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 11, 2004 Author #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 θα προσπαθησω να δω αν εχω οπτικη επαφη,αλλιως με την καμια ε?ποσο παει περιπου ενας πληρης εξοπλισμος wi-fi για dsl?για το καθενα εννοω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 11, 2004 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 200 περιπου50 πιατο η κεραια..100 ασυρματη εξωτερικη συσκευη50(αν δεν εχεις ρευμα ταρατσα για το poe(με αυτο στελνεις μεσω utp)10 utp 20m px13 καλωδιο απο κεραια σε wifi συσκευηκαι κανα 10αρι -20αρι για αεροστεγες κουτακι...αν θες,.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιούνιος 11, 2004 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan θα προσπαθησω να δω αν εχω οπτικη επαφη,αλλιως με την καμια ε?ποσο παει περιπου ενας πληρης εξοπλισμος wi-fi για dsl?για το καθενα εννοω!!! Το κόστος είναι ανάλογα με την περίπτωσή σου. Μιλάμε από 140 ευρώ μέχρι και όσο πάει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.