o polonos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2007 Επιδει τα Χριστουγεννα πλισιαζουν με μεγαλα βηματα ... Θα ηθελα να σας ευχηθω Χρονια Πολλα με υγεια χαρα και οτι αλλο επιθυμειτε παιδακια! Ο Αγιος Βασιλης να σας φερει οτι ζητησατε και οσους επισκεφτκε ιδη να τους χαρισει πολλα WR Χρονια Πολλα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Δεκέμβριος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Επίσεις και απο εμένα παιδιά Χρόνια Πολλά σε όλους μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
NinPA Δεκέμβριος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Κι από μένα, κι από μένα. Χρόνια πολλά και καλά. Και μακάρι να μπει σε όλους μας καλύτερα από ότι μας μπήκε το 2007. @polonos αν είναι να μου έρθει πάντως τέτοιος Άγιος Βασίλης ας μη φέρει ούτε δώρα ούτε τίποτα... :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Δεκέμβριος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 και απο εμενα χρονια πολλα με υγεια και πολλα σκορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 22, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Χρονια Πολλα παιδακια ! ΥΓ ουτε ενα emoticon με Χριστουγεννα ? Αισχος ! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Δεκέμβριος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους!! Πάνω απ' όλα με υγεία! Ρε polone, τι φωτό είναι αυτή? Χάλια, σαν τρ@βέλι είναι. Και δεν είσαι και αντικειμενικός.... Έχουμε πάρα πολλά κορίτσια στο forum και πρέπει να ευχαριστηθούν όλοι και όλες! Ουπς μου ξέφυγαν και μερικές.... Και μία καταλάθος δικιά μου. Δώρο Χριστουγεννιάτικο για τις θαυμάστριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
osiris Δεκέμβριος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Χρονια πολλα κ καλα και απο εμενα.. Καλα σκορακια και παν απ ολα υγεια κ χαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 22, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Χρονια Πολλα!!!! Καλα Χριστουγεννα!!! Υγεια και ευτυχία σε ολους και φυσικα σουπερ σκορ! @koumle εχεις τα μαιλ των κοριτσιων στις 3 πρωτες φωτογραφιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 22, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Χρονια Πολλα!!!!@koumle εχεις τα μαιλ των κοριτσιων στις 3 πρωτες φωτογραφιες? Στης πρωτες 4 θες να πεις ..... Σε ξερω εγω :smile045::smile045: Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Δεκέμβριος 22, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2007 Xρονια πολλα,με κλοκια τρελλα!:finger011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 23, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Αλικη μην εμφανιζεις τον ποπουδακο σου ετσι φολα παρτιδα γιατι 8α σου την πεσουν τπτ νταλικερηδες και 8α τρεχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Δεκέμβριος 23, 2007 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Καλές γιορτές παλικάρια! Καλά να περάσετε, καλή ξεκούραση γι αυτούς που "αδειεύουν" σαν κι εμένα και υγεία πάνω απ' όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Δεκέμβριος 23, 2007 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Υγιαίνετε παίδες, και είθε ο Άγιος να σας φέρει ότι επιθυμείτε!Xρονια πολλα,με κλοκια τρελλα!:finger011:Double that!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Δεκέμβριος 23, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Αλικη μην εμφανιζεις τον ποπουδακο σου ετσι φολα παρτιδα γιατι 8α σου την πεσουν τπτ νταλικερηδες και 8α τρεχεις Και ο σκοπος ποιος νομιζεις οτι ηταν ? :smile019::smile019: Link to comment Share on other sites More sharing options...
h@ris Δεκέμβριος 23, 2007 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Χρόνια Πολλά Με Υγεία και Καλά scores Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 23, 2007 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Και απο μερος μου παιδια καλες γιορτες να εχουμε με υγεια και θαλπωρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven_04 Δεκέμβριος 23, 2007 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Καλες γιορτες σε ολη τη παρεα και ευχομαι ο νεος χρονος να μας βρει με μια καινουρια αναβαθμιση (Phenom σου ερχομαι!!!!!!) και πολλα πολλα σκορ. Υγεια σε ολους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Δεκέμβριος 23, 2007 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Αλικη μην εμφανιζεις τον ποπουδακο σου ετσι φολα παρτιδα γιατι 8α σου την πεσουν τπτ νταλικερηδες και 8α τρεχεις Ο ποπός είναι photochop ρα! Δεν βλέπεις που είναι άλλο χρώμα. Πάντα φροντίζω να έχω ομοιόμορφο μαύρισμα! :brille001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 23, 2007 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 ετσι ξανθουλης που εισαι οτι και να κανεις δεν μπορεις να φτασεις το μαυρισμα το δικο μου και του Μαυρου Ο ηλιος καιει τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Δεκέμβριος 24, 2007 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Χρόνια πολλά σε όλους και καλά Χριστούγεννα.Να περάσετε όλοι καλά με όποιον αγαπάτε και σας αγαπά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.