Jump to content

Arctic Silver ceramique & ceramique 2

Heir of a dying day

Recommended Posts

• 1 year later...

μου φερανε τη συγκεκριμενη(δυστυχως) κατα λαθος κ σκεφτομαι να τη βαλω...

αξιζει τον κοπο η οχι?

μου φερανε τη συγκεκριμενη(δυστυχως) κατα λαθος κ σκεφτομαι να τη βαλω...

αξιζει τον κοπο η οχι?

Βαλε την ειναι οτι πρεπει ....... :D Ειναι για CPU και GPU.... σκετο καρδαμο.:p

Τωρα τι παστα εχεις?

ειχα την προλιμα μκ1 και αλλαζω ψυκτρα κ βαζω αυτη...

Φιλε πανε δωσε κανενα ευρω και παρε ΚΑΙ παλι Prolima PK-1 ;) .... Δεν γουσταρεις τα ιδια και τα σιγουρα??? :D "Χτυπα" μια Arctic MX-4..... Δεν σου αρεσει κι'αυτη? Ασε :( βαλε αυτην που εχεις ........χαχαχαχαχα ;)

η αληθεια ειναι οτι ημουν πολυ ευχαριστημενος...τη σημερινη εκατσε απο λαθος κ μου την εφεραν...δεν πολυαξιζει λες?

η αληθεια ειναι οτι ημουν πολυ ευχαριστημενος...τη σημερινη εκατσε απο λαθος κ μου την εφεραν...δεν πολυαξιζει λες?

Απλα καμια σχεση..

Αν ηταν "τουλαχιστον" η Ceramiq 2 ..... εστω θα το παλευες..... αλλα με Ceramiq 1 ..... ειναι οτι πρεπει για καταπλασμα.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :D

Ο Yessssss .... αλλα για να μην σε αφησω ετσι .... ( μαλλον ετσι θα σε αφησω....αγκαζε με την Ceramiq μεχρι να παρεις μια PK-1 ....xaxaxa ) αντε να σου φτιαξω τουλαχιστον την διαθεση :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2KtgB6NEeWs&feature=colike]Διαφήμιση τυριού - Πολύ γέλιο! - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.