Jump to content

Error 1032

paris

Recommended Posts

Αυτο το link οπως και αλλα παρομοια, φιλε μου, σε παραπεμπουν σε εμπoρικα προγραμματα να τα αγορασεις και δηθεν να κανουν το συστημα σου περδικι...:)

Μηπως ξερεις περι τινος προκειται το προβλημα 1032? Ειναι registry?

Αυτο το link οπως και αλλα παρομοια, φιλε μου, σε παραπεμπουν σε εμπoρικα προγραμματα να τα αγορασεις και δηθεν να κανουν το συστημα σου περδικι...:)

Μηπως ξερεις περι τινος προκειται το προβλημα 1032? Ειναι registry?

registry

How to Fix Runtime error 1032

Αυτο το προβλημα σχετιζεται με τη registry?

Λες να φταιει το Revo Unistaller Pro που κανει απεγκαταστασεις απ το μητρωο?

δεν αποκλείεται. γενικά όλα αυτά τα προγράμματα που βάζουν χέρι στη registry θέλουν πάρα πολλή προσοχή γιατί μπορούν να κάνουν ζημιά πολύ εύκολα.

το χρησιμοποιεις?Αλλα να εβγαλε κατι που δεν επρεπε, τι να σου πω θα κανω ενα search και αν βρω τπτ θα σου πω....

• 1 year later...

Αντιμετωπίζω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα σε άλλο pc... Κολλάει το pc και πρέπει να κάνω restart, κάνει μόνο του shutdown, και γενικά αργεί πάρα πολύ ν'ανοίξει. Επίσης όταν bootarei τις περισσότερες φορές λέει ότι τα windows ανέκτησαν πρόβλημα κλπ και λέει κωδικό 1032. Πως μπορώ να το φτιάξω εκτός format?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.