enduracell Ιούνιος 6, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked ενα χαλαρο με 11χ237 2-2-2-2-11 cpc on overclocked πια έκδοση 4 χρησιμοποιείς?. Εγώ είμαι στα 11χ234 και πίστεψε με δε ήταν καθόλου χαλαρό. 11x234 Diagnostic+Real time. (επειδή είπες έχεις full και την ψάχνω με το BIOS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 6, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 και ενα 11χ237 απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιούνιος 6, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 εχω την 4.1.3.569 full αλλα μην ξεχνας το cpc και το νεο bios που μου εβγαλε σε ολα τα bench τρελα score! to pc εχει παρει τα πανω του με το νεο Bios! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 7, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Τελικά οι μνήμες μετράνε πολύ σε αυτό το Benchmark....κατα τ'αλλα CPU Benchmark, Εδω με 277 FSB και 2.5-7-3-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 7, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από jax7480 Shido ειναι ευκολο να ποσταρεις κι εσυ ενα σκορ που να φαινεται ομως ολοκληρη η οθονη του μετροπρογραμματος μαζι με ΟΛΑ τα αποτελεσματα???? Σημερα θα στο κανω ευχαριστως.Εσυ θα μας τιμησεις με κανενα σκορ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 7, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από overclocked εχω την 4.1.3.569 full αλλα μην ξεχνας το cpc και το νεο bios που μου εβγαλε σε ολα τα bench τρελα score! to pc εχει παρει τα πανω του με το νεο Bios! όντως πολύ δυνατό BIOS!!!!! Ο arapis τράβηξε τα ίδια με σ ένα και είναι 300marks κάτω. Μπορείς να με πεις πια έκδοση BIOS χρησιμοποιείς ακριβώς και τι CPU έχεις????? (133,166,ή 200 default) Ευχαριστώ. άκυρο μόλις είδα το sig σου και το αντίστοιχο thread σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Ιούνιος 7, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 ΣΤΑ 246 FSB-3.7 ghz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 7, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 συμπερασμα απο αυτο το τεστ ειναι οτι ενας barton στα 2800 δεν μπορει να περασει ενα ιντελ στα 3.7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 7, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Το πισι μου στη δουλεια: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 7, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn συμπερασμα απο αυτο το τεστ ειναι οτι ενας barton στα 2800 δεν μπορει να περασει ενα ιντελ στα 3.7 Λαθος συντακτικο αγαπητε το συμπερασμα ειναι οτι "σε αυτο το τεστ, ενας barton στα 2800 δεν μπορει να περασει ενα ιντελ στα 3.7" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 7, 2004 #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Ας κανω και ενα τελευταιο bench με τον Μ0 που θα αντικατασταθει με εναν 3.2 εντως της εβδομαδος! Η συχνοτητα ειναι η καθημερινη σταθεροτατη.(οχι οτι παει και παραπανω:whistling) Οι μνημες ειναι 1:1 με 2-3-3-6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 7, 2004 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 ontws metraei tragika poly 8a elega i mnimi eida to prwto post tou spyrus pou an kai einai sta 1832Mhz mou rixnei sta aftia..... m@mimeni mnimi!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 7, 2004 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Λαθος συντακτικο αγαπητε το συμπερασμα ειναι οτι "σε αυτο το τεστ, ενας barton στα 2800 δεν μπορει να περασει ενα ιντελ στα 3.7" Ναι ευχαριστω.Αν και δεν εχω δει να διορθωνεις αλλους με τραγικα λαθη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 7, 2004 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 o shido πάλι μας την είπε κανονικότατα...default οι P4 και οι Α64 τι λένε?θα μπορούσε να γίνει με κάποιο η κάποια μετροπρογράμματα μια βάση για default settings?τι αγοράζουμε δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 7, 2004 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga o shido πάλι μας την είπε κανονικότατα...default οι P4 και οι Α64 τι λένε?θα μπορούσε να γίνει με κάποιο η κάποια μετροπρογράμματα μια βάση για default settings?τι αγοράζουμε δηλαδή? ΧΕχε στην πλακα παντα ε μην αρχισουμε και γινει κανα θρεντ κ*λος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Ιούνιος 7, 2004 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Μετράει πάρα πολύ η μνήμη, τι CPU tester είναι αυτό δεν καταλαβαινω. Παράδειγμα O Daidalos με 3450 εβγαλε σχεδόν όσο εγώ στα 3600 αλλά έχει τις μνήμες πολύ καλύτερα απο μένα. Γι'αυτό καλό είναι όλοι να αναφέρουμε FSB και μνήμες(όσοι δεν το έκαναν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιούνιος 7, 2004 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Chris2004 Μετράει πάρα πολύ η μνήμη, τι CPU tester είναι αυτό δεν καταλαβαινω. Παράδειγμα O Daidalos με 3450 εβγαλε σχεδόν όσο εγώ στα 3600 αλλά έχει τις μνήμες πολύ καλύτερα απο μένα. Γι'αυτό καλό είναι όλοι να αναφέρουμε FSB και μνήμες(όσοι δεν το έκαναν) Τωρα το προσεξα αυτο! Με καλυτερες μνημες καταφερα να καλυψω τα 150Mhz που εχουμε διαφορα σε συχνοτητα! Οποτε οντως μετραει αρκετα η μνημη σε αυτο το τεστ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 7, 2004 #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Ναι ευχαριστω.Αν και δεν εχω δει να διορθωνεις αλλους με τραγικα λαθη.... Αν λες για τα "τρελα" PR που διαδιδει ο Enduracel, αν και του τα χωνω στον Παρασκευιατικο καφε, θα επρεπε να του το πω κι εδω, σφαλμα μου Αν θελουμε να ειμαστε σωστοι/αντικειμενικοι , θα επρεπε να λεμε οτι ενας Κ7 στα 2800MHz ειναι σε συγκριση με εναν Northwood: 3700+ σε 3d 3800+ σε Pi 3200+ σε Encoding/decoding κ.ο.κ. κι οχι ενα ξερό "3900+ super-γουαου, ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιούνιος 7, 2004 #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 δεν μιλάω για PRαπλα τα μηχανάκια σας default τι βγάζουν?και κλιμακωτά προς τα πάνω τι βγάζουν.ενα τεράστιο xl akiShido Νο Offenceμη γίνει πάλι τάδε VS ταδεαρκετά έχουν γίνει ήδηαν και.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Ιούνιος 7, 2004 #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από DarkSaga δεν μιλάω για PRαπλα τα μηχανάκια σας default τι βγάζουν?και κλιμακωτά προς τα πάνω τι βγάζουν.ενα τεράστιο xl akiShido Νο Offenceμη γίνει πάλι τάδε VS ταδεαρκετά έχουν γίνει ήδηαν και.... Mα και εγω αυτο λεω λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.