Shadow Hunter Ιούνιος 13, 2004 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Αψογος Shidokanjohn, 11K!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιούνιος 13, 2004 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 13, 2004 Mine!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Δεκέμβριος 23, 2004 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Μάρτιος 29, 2005 #64 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow Hunter Σεπτέμβριος 13, 2005 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Insane Οκτώβριος 12, 2005 #66 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Παρτε και ενα απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 30, 2007 #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Λοιπόν είπα να ξεθάψω αυτό το νήμα γιατί παίζει ένα μικρό πρόβλημα... Με το σύστημα της υπογραφής τρέχω το DIAGNOSTIC στο Hot Cpu Tester PRO (4.2.2) αλλά όταν φτάνει στην L2 cache βγάζει το εξής ERROR: "Exception error:CPU 0: Out of memory." και βέβαια μέτα το ξεκινάει πάλι απο την αρχή... Με ένα πρόχειρο googlaρισμα βρήκα ότι μπορεί το πρόγραμμα να μην "διαβάζει" σωστά την L2 cache του CPU... Βέβαια εκεί αναφερόταν σε celeron και όχι στον Ε6600.... Στην φώτο φαίνεται ότι όντως (?) δεν αναγνωρίζει την L2 cache αλλά τότε σκέφτηκα.... είναι γενικό πρόβλημα του προγραμμάτος με τους Conroe H μήπως έχει πρόβλημα o δικός μου E6600? Μπορεί κάποιος με CONROE να το επιβεβαιώσει?? Είναι γενικό 'Η όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιούνιος 30, 2007 #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Αρχική απάντηση από perp Λοιπόν είπα να ξεθάψω αυτό το νήμα γιατί παίζει ένα μικρό πρόβλημα... Με το σύστημα της υπογραφής τρέχω το DIAGNOSTIC στο Hot Cpu Tester PRO (4.2.2) αλλά όταν φτάνει στην L2 cache βγάζει το εξής ERROR: "Exception error:CPU 0: Out of memory." και βέβαια μέτα το ξεκινάει πάλι απο την αρχή... Με ένα πρόχειρο googlaρισμα βρήκα ότι μπορεί το πρόγραμμα να μην "διαβάζει" σωστά την L2 cache του CPU... Βέβαια εκεί αναφερόταν σε celeron και όχι στον Ε6600.... Στην φώτο φαίνεται ότι όντως (?) δεν αναγνωρίζει την L2 cache αλλά τότε σκέφτηκα.... είναι γενικό πρόβλημα του προγραμμάτος με τους Conroe H μήπως έχει πρόβλημα o δικός μου E6600? Μπορεί κάποιος με CONROE να το επιβεβαιώσει?? Είναι γενικό 'Η όχι? Δεν έχω το Pro για να τρέξω το τεστ,αλλά στο system info διαβάζει κανονικά L2 Cache 4096KB Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούνιος 30, 2007 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 30, 2007 Ποια έκδοση έχεις για το τσεκάρω?... μήπως στην απλή το αναγνωριζει κανονικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιούλιος 1, 2007 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από perp Ποια έκδοση έχεις για το τσεκάρω?... μήπως στην απλή το αναγνωριζει κανονικά... Hot CPU Tester Pro (Lite Edition) 4.4.1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιούλιος 1, 2007 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 03:12] Hot CPU Tester Pro (Lite Edition) 4.4.1. Σε αυτή την έκδοση μου την αναγνωρίζει κανονικά την cache L2... 4096KBΟπότε τι παίζει τώρα γιατί μπερδεύτηκα? Μήπως υπάρχει περίπτωση να κατεβάσεις την έκδοση που έχω...Μαλλον... έχεις ΠΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.