Jump to content

Hot CPU Tester Pro 4: Ωραιότατο bench! Ποστάρετε

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
  • 6 months later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
  • 5 weeks later...
  • 1 year later...

Λοιπόν είπα να ξεθάψω αυτό το νήμα γιατί παίζει ένα μικρό πρόβλημα...

Με το σύστημα της υπογραφής τρέχω το DIAGNOSTIC στο Hot Cpu Tester PRO (4.2.2) αλλά όταν φτάνει στην L2 cache βγάζει το εξής ERROR:

"Exception error:CPU 0: Out of memory." και βέβαια μέτα το ξεκινάει πάλι απο την αρχή...

Με ένα πρόχειρο googlaρισμα βρήκα ότι μπορεί το πρόγραμμα να μην "διαβάζει" σωστά την L2 cache του CPU... Βέβαια εκεί αναφερόταν σε celeron και όχι στον Ε6600....

Στην φώτο

hotcputesterpro4aa1.th.jpg

φαίνεται ότι όντως (?) δεν αναγνωρίζει την L2 cache αλλά τότε σκέφτηκα.... είναι γενικό πρόβλημα του προγραμμάτος με τους Conroe H μήπως έχει πρόβλημα o δικός μου E6600?

Μπορεί κάποιος με CONROE να το επιβεβαιώσει?? Είναι γενικό 'Η όχι?

Αρχική απάντηση από perp

Λοιπόν είπα να ξεθάψω αυτό το νήμα γιατί παίζει ένα μικρό πρόβλημα...

Με το σύστημα της υπογραφής τρέχω το DIAGNOSTIC στο Hot Cpu Tester PRO (4.2.2) αλλά όταν φτάνει στην L2 cache βγάζει το εξής ERROR:

"Exception error:CPU 0: Out of memory." και βέβαια μέτα το ξεκινάει πάλι απο την αρχή...

Με ένα πρόχειρο googlaρισμα βρήκα ότι μπορεί το πρόγραμμα να μην "διαβάζει" σωστά την L2 cache του CPU... Βέβαια εκεί αναφερόταν σε celeron και όχι στον Ε6600....

Στην φώτο

hotcputesterpro4aa1.th.jpg

φαίνεται ότι όντως (?) δεν αναγνωρίζει την L2 cache αλλά τότε σκέφτηκα.... είναι γενικό πρόβλημα του προγραμμάτος με τους Conroe H μήπως έχει πρόβλημα o δικός μου E6600?

Μπορεί κάποιος με CONROE να το επιβεβαιώσει?? Είναι γενικό 'Η όχι?

Δεν έχω το Pro για να τρέξω το τεστ,αλλά στο system info διαβάζει κανονικά L2 Cache 4096KB

Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 03:12]

Hot CPU Tester Pro (Lite Edition) 4.4.1.

Σε αυτή την έκδοση μου την αναγνωρίζει κανονικά την cache L2... 4096KB

Οπότε τι παίζει τώρα γιατί μπερδεύτηκα? Μήπως υπάρχει περίπτωση να κατεβάσεις την έκδοση που έχω...

Μαλλον... έχεις ΠΜ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.