Jump to content

Hot CPU Tester Pro 4: Ωραιότατο bench! Ποστάρετε

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από overclocked

ενα χαλαρο με 11χ237 2-2-2-2-11 cpc on

:o

overclocked πια έκδοση 4 χρησιμοποιείς?. Εγώ είμαι στα 11χ234 και πίστεψε με δε ήταν καθόλου χαλαρό. 11x234 Diagnostic+Real time. (επειδή είπες έχεις full και την ψάχνω με το BIOS)

post-47-1416070981,8357_thumb.jpg

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480

Shido ειναι ευκολο να ποσταρεις κι εσυ ενα σκορ που να φαινεται ομως ολοκληρη η οθονη του μετροπρογραμματος μαζι με ΟΛΑ τα αποτελεσματα????

Σημερα θα στο κανω ευχαριστως

.

Εσυ θα μας τιμησεις με κανενα σκορ???

Αρχική απάντηση από overclocked

εχω την 4.1.3.569 full αλλα μην ξεχνας το cpc και το νεο bios που μου εβγαλε σε ολα τα bench τρελα score! to pc εχει παρει τα πανω του με το νεο Bios!

όντως πολύ δυνατό BIOS!!!!! Ο arapis τράβηξε τα ίδια με σ ένα και είναι 300marks κάτω. Μπορείς να με πεις πια έκδοση BIOS χρησιμοποιείς ακριβώς και τι CPU έχεις????? (133,166,ή 200 default) Ευχαριστώ.

άκυρο μόλις είδα το sig σου και το αντίστοιχο thread σου :)

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

συμπερασμα απο αυτο το τεστ ειναι οτι ενας barton στα 2800 δεν μπορει να περασει ενα ιντελ στα 3.7

Λαθος συντακτικο αγαπητε :)

το συμπερασμα ειναι οτι "σε αυτο το τεστ, ενας barton στα 2800 δεν μπορει να περασει ενα ιντελ στα 3.7" ;)

Ας κανω και ενα τελευταιο bench με τον Μ0 που θα αντικατασταθει με εναν 3.2 εντως της εβδομαδος!

Η συχνοτητα ειναι η καθημερινη σταθεροτατη.(οχι οτι παει και παραπανω:whistling) Οι μνημες ειναι 1:1 με 2-3-3-6.

post-92-1416070985,6543_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Chosen

Λαθος συντακτικο αγαπητε :)

το συμπερασμα ειναι οτι "σε αυτο το τεστ, ενας barton στα 2800 δεν μπορει να περασει ενα ιντελ στα 3.7" ;)

Ναι ευχαριστω.Αν και δεν εχω δει να διορθωνεις αλλους με τραγικα λαθη....

Αρχική απάντηση από DarkSaga

o shido πάλι μας την είπε κανονικότατα...

default οι P4 και οι Α64 τι λένε?

θα μπορούσε να γίνει με κάποιο η κάποια μετροπρογράμματα μια βάση για default settings?

τι αγοράζουμε δηλαδή?

ΧΕχε στην πλακα παντα ε μην αρχισουμε και γινει κανα θρεντ κ*λος.

Μετράει πάρα πολύ η μνήμη, τι CPU tester είναι αυτό δεν καταλαβαινω. Παράδειγμα O Daidalos με 3450 εβγαλε σχεδόν όσο εγώ στα 3600 αλλά έχει τις μνήμες πολύ καλύτερα απο μένα. Γι'αυτό καλό είναι όλοι να αναφέρουμε FSB και μνήμες(όσοι δεν το έκαναν)

Αρχική απάντηση από Chris2004

Μετράει πάρα πολύ η μνήμη, τι CPU tester είναι αυτό δεν καταλαβαινω. Παράδειγμα O Daidalos με 3450 εβγαλε σχεδόν όσο εγώ στα 3600 αλλά έχει τις μνήμες πολύ καλύτερα απο μένα. Γι'αυτό καλό είναι όλοι να αναφέρουμε FSB και μνήμες(όσοι δεν το έκαναν)

Τωρα το προσεξα αυτο! Με καλυτερες μνημες καταφερα να καλυψω τα 150Mhz που εχουμε διαφορα σε συχνοτητα! Οποτε οντως μετραει αρκετα η μνημη σε αυτο το τεστ!

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Ναι ευχαριστω.Αν και δεν εχω δει να διορθωνεις αλλους με τραγικα λαθη....

Αν λες για τα "τρελα" PR που διαδιδει ο Enduracel, αν και του τα χωνω στον Παρασκευιατικο καφε, θα επρεπε να του το πω κι εδω, σφαλμα μου :)

Αν θελουμε να ειμαστε σωστοι/αντικειμενικοι , θα επρεπε να λεμε οτι ενας Κ7 στα 2800MHz ειναι σε συγκριση με εναν Northwood:

3700+ σε 3d

3800+ σε Pi

3200+ σε Encoding/decoding

κ.ο.κ.

κι οχι ενα ξερό "3900+ super-γουαου, ολα τα σφαζει ολα τα μαχαιρωνει"...

Αρχική απάντηση από DarkSaga

δεν μιλάω για PR

απλα τα μηχανάκια σας default τι βγάζουν?

και κλιμακωτά προς τα πάνω τι βγάζουν.

ενα τεράστιο xl aki

Shido Νο Offence

μη γίνει πάλι

τάδε VS ταδε

αρκετά έχουν γίνει ήδη

αν και....

Mα και εγω αυτο λεω λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.