Jump to content

Dell U2311H ή LG IPS231P-BN ??

Shaman

Recommended Posts

Σκέφτηκα, που λέτε, να προσθέσω 2ο monitor στο setup μου για να αυξήσω την παραγωγικότητά μου. :p

Απαραίτητη προϋπόθεση ήταν η ύπαρξη βάσης με pivot γιατί η οθόνη θα μπει portrait δίπλα στην ήδη υπάρχουσα και δεν θέλω να μπλέξω με VESA mounts.

Είχα ψηθεί, κλασσικά, για Dell U2311H αλλά ο γερο-SLN μου πρότεινε την LG IPS231P-BN.

Ας καταχραστώ το msystems.gr (από το οποίο θα γίνει η αγορά κατά πάσα πιθανότητα) για ευκολία:

attachment.php?attachmentid=45332&stc=1&d=1310842604

Ίδια περίπου τιμή, ίδιο panel , απλά η Dell είναι LCD ενώ η LG είναι LED, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

3 χρόνια εγγύηση η Dell, 2 χρόνια η LG (και οι δύο εταιρείες προσφέρουν καλό after sales από όσο ξέρω).

Κερδίζει σε pixel warranty η LG λόγω zero dead pixel policy αλλά χάνει σε συνδεσιμότητα (βλ. Displayport + USBs on Dell).

Comments, please?

Για να πω την αλήθεια, τείνω να κρατήσω την παράδοση που με θέλει να αγνοώ επηδεικτικά τις συμβουλές του SLN και να πάρω την Dell, κυρίως λόγω του extra έτους εγγύησης κι ας χάσω το ΕΛ-Η-ΝΤΙ...

post-616-1416075341,3412_thumb.jpg

Βασικά εγώ είχα LED LG με TN όμως και δεν έχει μεγάλη διαφορά με την U23 που έχω τώρα. Ίσως παραπάνω φωτισμό τίποτε άλλο. Τώρα LED + IPS δεν ξέρω πόση μεγάλη διαφορά έχει από LED + TN.

Νομίζω εφόσον δεν έχεις κάποια απαίτηση όσων αφορά τις usb κτλ όποια και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιημένος οπότε μην το πολυσκέφτεσαι...

Η συγκεκριμένη LG απ'όσο ξέρω βγήκε τώρα τελευταία ενώ οι Dell υπάρχουν εδώ και χρόνια, ίσως αυτό να λέει κάτι για τη LG και τα συγκεκριμένα πάνελς.

Σκέφτηκα, που λέτε, να προσθέσω 2ο monitor στο setup μου για να αυξήσω την

Κερδίζει σε pixel warranty η LG λόγω zero dead pixel policy αλλά χάνει σε συνδεσιμότητα (βλ. Displayport + USBs on Dell).

Και ποιος σου είπε ότι η Dell δεν έχει zero dead pixel policy;;;;

Τελειότητα μέχρι το τελευταίο pixel:

Οι οθόνες Dell UltraSharp έχουν σχεδιαστεί για τελειότητα σε κάθε pixel. Σε περίπτωση που ανακαλύψετε έστω και ένα ελαττωματικό pixel κατά την περίοδο της περιορισμένης εγγύησης υλικού, θα αντικαταστήσουμε την οθόνη σας δωρεάν.

Λεπτομέρειες της οθόνης UltraSharp U2311H 23 ιντσών | Dell

Dell δαγκωτό από μένα...

Την Dell θα πάρεις. Όχι τίποτα άλλο αλλά έρχομαι την άλλη εβδομάδα και θέλω να την δω από κοντά :p

Φακ. Καλά που το είπες, να μην το σηκώσω.. :p

Και ποιος σου είπε ότι η Dell δεν έχει zero dead pixel policy;;;;

Στην περιγραφή της οθόνης οι της MSystems αναφέρουν:

1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement

Δεν ξέρω αν και στην LG κάνουν διάκριση μεταξύ pixel και sub-pixel. Θα πρέπει να κοιτάξω τα ψιλά γράμματα αν και τρελό κόλλημα με τα pixel δεν έχω γενικά.

η u2410 γιατί έμεινε απέξω αγορίνα?

Διπλά λεφτά ρε George!

Έχει πέσει η απόδοση του μωρού μου (SLN) και αναγκάζομαι να κάνω περικοπές. :p

Σας ευχαριστώ όλους για το feedback.

Στην ουσία η κουβέντα αφορά το αν αξίζει να "ρισκάρω" με το χειρότερο quality control της Dell και να χάσω το (όποιο) όφελος από τον ΕΛ-Η-ΝΤΙ φωτισμό προκειμένου να έχω τον ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση της 2311.

Ναι απολυτα ευχαριστημενος σε σημειο κ τωρα αν εψαχνα οθονη θα επαιρνα την ιδια...νομιζω πως εχω το rev 1 δεν ειμαι σιγουρος θα το ψαξω και θα σου πω..οσο για το buzz δεν εχω αντιληφθει κατι ουτε κ 2 φιλοι μου που τις ειχαμε παρει μαζι κ οι 3...

Ευχαριστώ άπαντες για την βοήθεια. Τελικά κατέληξα στην Dell λόγω του extra έτους εγγύησης.

Παραγγελία λοιπόν από MSystems και σε 2 μέρες στην πόρτα μου.

Btw, δηλώνω εντυπωσιασμένος από την εξυπηρέτηση-επικοινωνία-ταχύτητα του συγκεκριμένου καταστήματος.

attachment.php?attachmentid=45472&stc=1&d=1311862338

post-616-1416075382,9522_thumb.jpg

η HP που έχεις ποια είναι?

εγώ έχω την 2558hc και η παραπάνω φωτό θα με βοηθούσε να καταλάβω τη διαφορά μεγέθους.

Eίναι η w2448hc.

αν και αργα, γιατι συγκρινετε την 2311 με την 231P και οχι με την 236v

LG 23'' IPS236V-PN IPS

Προσωπικά, χρειαζόμουν απαραίτητα pivot.

Σε περίπτωση που πήγαινα σε οθόνη χωρίς αυτή τη δυνατότητα στο εργοστασιακό mount, ήθελα τουλάχιστον ένα 50άρικο ακόμη (για μια καλή VESA βάση).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.