Jump to content

Jailbreak αρχάριος

STINK

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν θα ήθελα μία βοήθεια για να κάνω jailbreak μιας και δεν έχω ξανά ασχοληθεί.

H έκδοση iOS που φοράει είναι 4.3.0 αν και μπορούμε να το αναβαθμήσουμε αν χρειάζεται.

Οποιοδήποτε οδηγός θα ήταν πολύ χρήσιμος.

Κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι το jailbreak ποιος το βγάζει και ποιά είναι η επίσημη ιστοσελίδα;

Απλα να τονισω οτι βγηκε καινουριο Firmware (4.3.4) που διορθωνει το exploit που βασιζεται το jailbreakme, γιαυτο μην κανετε update απο itunes ;)

Τελικά βλέπω υπάρχει αρκετή φασαρία. Θα τα διαβάσω όλα τα link που μου δώσατε και το βραδάκι θα "αποδράσω από την φυλακή".

Το να κάνεις το jailbreak δεν είναι τίποτα, απλά εγκαθιστάς την jailbroken έκδοση που θές, για μετά θέλει ψάξιμο.

Εγώ βαρέθηκα να ψάχνω και χρησιμοποίησα το παραπάνω πρόγραμμα, κάνει ότι θές.

Από τη στιγμή που δεν κάνεις Unlock, που μπορεί να σου χαλάσει το BootLoader και να μη δουλέψει ξανά το τηλέφωνο, όπου χάνεις και την εγγύηση, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Το Jailbreak απλά εγκαθιστά εκτός AppStore μια εφαρμογή, που είναι ένα AppStore απλά χωρίς την έγκριση της Apple. Τώρα, από εκεί και πέρα, το τι θα εγκαταστήσεις από εκεί, θέλει προσοχή όπως οτιδήποτε πειρατικό

Οκ χρησιμοποίσα το jailbreakme πέρασα και χάρτες που ήταν ο τελικός στόχος.

Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ καλές και άμεσες απαντήσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.