STINK Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2011 Λοιπόν θα ήθελα μία βοήθεια για να κάνω jailbreak μιας και δεν έχω ξανά ασχοληθεί.H έκδοση iOS που φοράει είναι 4.3.0 αν και μπορούμε να το αναβαθμήσουμε αν χρειάζεται.Οποιοδήποτε οδηγός θα ήταν πολύ χρήσιμος.Κάτι που δεν έχω καταλάβει είναι το jailbreak ποιος το βγάζει και ποιά είναι η επίσημη ιστοσελίδα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 JailbreakMe 3.0 (Μπες απ οτον Safari)iPhone 4 iPad iPod Touch News | iPhone Hellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Το jailbreakme.com ειναι απλα απίθανο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Απλα να τονισω οτι βγηκε καινουριο Firmware (4.3.4) που διορθωνει το exploit που βασιζεται το jailbreakme, γιαυτο μην κανετε update απο itunes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Η κάντε, αφού δείτε ότι βγήκε άλλη λύση για jailbreak στο iClarified. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιούλιος 16, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Πρίν από όλα διάβασε αυτό :Βαριέμαι να ψάχνω! - iPhonehellas.gr - iPhone 4 | 3GS | 3G - iPad - iPod TouchΑφού κάνεις το jailbreak,χρησιμοποίησε το pc suite for iphone, θα σου λύσει τα χέρια, γιατί αλλιώς θέλει πολύ ψάξιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούλιος 17, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 Τελικά βλέπω υπάρχει αρκετή φασαρία. Θα τα διαβάσω όλα τα link που μου δώσατε και το βραδάκι θα "αποδράσω από την φυλακή". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιούλιος 17, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 Το να κάνεις το jailbreak δεν είναι τίποτα, απλά εγκαθιστάς την jailbroken έκδοση που θές, για μετά θέλει ψάξιμο.Εγώ βαρέθηκα να ψάχνω και χρησιμοποίησα το παραπάνω πρόγραμμα, κάνει ότι θές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 17, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 Από τη στιγμή που δεν κάνεις Unlock, που μπορεί να σου χαλάσει το BootLoader και να μη δουλέψει ξανά το τηλέφωνο, όπου χάνεις και την εγγύηση, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Το Jailbreak απλά εγκαθιστά εκτός AppStore μια εφαρμογή, που είναι ένα AppStore απλά χωρίς την έγκριση της Apple. Τώρα, από εκεί και πέρα, το τι θα εγκαταστήσεις από εκεί, θέλει προσοχή όπως οτιδήποτε πειρατικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Ιούλιος 18, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2011 Οκ χρησιμοποίσα το jailbreakme πέρασα και χάρτες που ήταν ο τελικός στόχος.Ευχαριστώ πολύ για τις πολύ καλές και άμεσες απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.