Jump to content

wd caviar black ή samsung spinpoint F3?

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια προκειται να αγορασω ενα σκληρο (και μονο σκληρο, οχι ssd λογω κοστους) αλλα ειμαι αναμεσα στον wd caviar black 500 gb και στον samsung spinpoint f3 1Tb.ποιον απ τους δυο μου προτεινετε?

F3 from me also!

Έχω τον ίδιο και είμαι πλήρως ικανοποιημένος!

• 1 month later...

καλημερα παιδια!

σιγουρα λετε για τον black caviar?

ρωτω γιατι τον εχω 2 χρονια τωρα (640 gb) και ειναι πολυ πιο ταχυς απο οποιον αλλο εχω δοκιμασει και δεν με εχει προβληματισει ποτε.

τα τεχνικα του και μονο ειναι εξαιρετικα. και απο την αλλη η διαφορα τιμης του απο τους υπολοιπους και απο τον σαμσουνγκ δεν μπορει να ειναι ανεξηγητη

μηπως λετε για τον γκρην ή τον μπλε caviar?

αν ειναι οπως τα λετε παντως, τοτε σιγουρα ο σαμσουνγκ ειναι Η ευκαιρια !!

εχω τεσσερεις caviar black 500Gb και οκ ακουγονται αλλα με τα αντικραδασμικα του hdd cage παλευεται ανετα

αυτο που δεν αντεχεται ειναι ο συντονισμος των δυο F3 1Tb που εχω

παρα πολυ καλοι σκληροι αλλα συντονιζουν οι μαμιμενοι :(

Τους έχω και τους δύο κ μπορώ να σου πω ότι στεναχωρήθηκα πολύ με την αγορά του WD Black 1TB αφού σε όλα τα μετροπρογράμματα ATTO κ.τ.λ ο F3 είναι με διαφορά ο καλύτερος σε επιδόσεις αλλά κ πιο ήσυχος κ πιο cool ...

• 4 weeks later...

καλημερα παιδια. αγορασα προσφατα τον F3 να κανει παρεα με το black caviar (640 sata2), μετα τα οσα ειπατε.

πραγματι ο F3 ειναι λιγο πιο γρηγορος (αυτη την αισθηση δινει παρα την λιγοτερη μνημη του), υπαρχει ομως μεγαλη διαφορα σε θεμα θορυβου υπερ του WD.

o F3 ακουγεται εντονοτατα οταν δουλευει. τραχυς και θορυβωδης. αντιθετα ο caviar μοιαζει να ειναι ανυπαρκτος.

αυτα σε κουτι asus vento (φτηνιαρικο). θα τους βαλω και σε CM silencio 550 να δω αν και εκει ακουγεται ο F3. αν ακουγεται και εκει, τοτε αν ο WD black caviar sata 3 ειναι το ιδιο αθορυβος με τον sata 2 , αξιζει να δωσεις κατι παραπανω και να πας σε WD.

θεμα διαφορας θερμοκρασιας δεν προλαβα να τσεκαρω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.