Jump to content

αγορα νεας VGA

paynemax

Recommended Posts

τελικα ειναι μονοδρομος με SURROUND MONITORS , πρεπει να κοιταω καρτες με 2 GPUS(single card) or 1 GPU(DUAL CARDS) και στις 2 περιπτωσεις τα λεφτα δεν φτανουν και ας λεει ο Γιωργακης "λεφτα υπαρχουν" προφανος υπαρχουν αλλα ειναι σε αλλη τσεπη.

Οποτε προς το παρων εν αναμονη για να μαζεψουμε κανα φραγκο και να παμε για 6990 η οτι αλλο υπαρχει εκεινη την στιγμη που θα υπαρχουν και τα λεφτα.

Παιδες με καλυψατε 100% , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ! !

τελικα ειναι μονοδρομος με SURROUND MONITORS , πρεπει να κοιταω καρτες με 2 GPUS(single card) or 1 GPU(DUAL CARDS) και στις 2 περιπτωσεις τα λεφτα δεν φτανουν και ας λεει ο Γιωργακης "λεφτα υπαρχουν" προφανος υπαρχουν αλλα ειναι σε αλλη τσεπη.

Οποτε προς το παρων εν αναμονη για να μαζεψουμε κανα φραγκο και να παμε για 6990 η οτι αλλο υπαρχει εκεινη την στιγμη που θα υπαρχουν και τα λεφτα.

Παιδες με καλυψατε 100% , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! ! !

Στην ati μπορείς να κάνεις eyefinity και με 1gpu(1 κάρτα), μόνο η nvidia χρειάζεται 2 κάρτες ή 2gpu κάρτα.

ok good to know , αλλα παραμενει το θεμα των χρηματων.

Βρισκω ΑΤΙ με 300€(βαρια) directx11 αλλα χανω σε FPS σε σχεση με την GTX295 , θελω να συνδυασω ταχυτητα(με πραγματικη διαφορα) και DX11 μαζι.

Ασε τωρα που αλλαξα τροφοδοτικο μου εχει καρφωθει η ιδεα να παω σε 2 ΚΑΡΤΕΣ μιας και δεν ειχα ποτε , οχι οτι τις εχω αναγκη αλλα σε δουλεια να βρισκομαστε.

Οποτε υπομονη......

αν αποφασισεις να πας σε Nvidia τσιμπα δυο GTX580 αν δεν μπορεις οικονομικα τοτε πανε σε δυο GTX570 το λιγοτερο!!

για μενα δεν αξιζει να πας σε κατι λιγοτερο

για ati δεν ξερω δεν εχω ασχολιθει ποτε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.