Jump to content

αγορα νεας VGA

paynemax

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους ,

θελω την γνωμη σας οσον αφορα την αγορα μιας νεας καρτας......αυτη την στιγμη εχω μια GTX295 και το μεγιστο που μπορω να διαθεσω ειναι 300€ , αυτο που με απασχολει ειναι επειδη το budget ειναι μικρο αν θα δω καμια διαφορα η θα ειναι ενα και το αυτο.

Παιζω με surround monitos 3X27" και η χρηση ειναι καθαρα gaming και τιποτα αλλο , με την GTX295 ειμαι ευχαριστημενος βαζω τα παντα full και δεν εχω κανενα προβλημα.Σκεφτηκα και την λυση να βρω μια δευτερη GTX295 για να τις κανω SLI αλλα δεν ξερω αν αξιζει μιας και ειναι DX10.

Δεν εχω κανενα προβλημα αν ειναι ΑΤΙ η NVIDIA αρκει να εχει 3 εξοδους (2 X DVI AND 1 X HDMI) για τα monitors.

Σε αυτο το σημειο θελω να πω οτι καπου πηρε το ματι μου οτι μπορεις να βαλεις την δευτερη VGA να τρεχει τα physx ......αν ισχυει ειναι καλο γιατι δεν θελω να πεταξω την gtx295 , θα εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μπορουσε καποιος να μου πει πως ακριβως γινετε αυτο , τις βαζεις σε SLI η ανεξαρτητα και μεσα απο το control panel της Nvidia επιλεγεις πια θελεις να τρεχει τα PhySX?

Το PSU ειναι Τoughpower 850W.

Σας ευχαριστω ολους.

Καλημέρα φίλε μου. Κατά τι γνωμη μου δεν νομιζω οτι με 300 ευρω θα παρεις κατι καλύτερο.

Τώρα αν παρεις 2η gtx 295 θα εχεις πολυ υψηλες θερμοκρασίες αλλά θα πεταει το pc.

Βέβαια αν είσαι φανατικός Gamer και θες Direct x 11 τοτε δεν αξίζει.

Σχετικά με το SLI ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΡΤΑ DEDICATED ΣΕ PHYSX.

ΑΑΑΑ!!!!!!! ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΣΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΟΡΙΑΚΑ!!!

Συμφωνώ με τον antonypas7 το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι να περιμένεις την επόμενη γενια GPU και να καρατησεις την 295 για physics αν θες καρτα dedicated για physics.

A! Οσο για το αν φτάνει το τροφοδοτικό σου θα πρεπει να γράψεις ολοκληρη την σύυνθεση για να απαντήσουμε με σιγουρια(αν και νομίζω οτι φτάνει:))

σε τι αναλυση παιζουν τα μονιτορ?και γενικα το surround σου? 5760χ1080 πχ?

αν ναι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ναι παιζει τα παντα ολα τερμα με μια 295

ειχα δυο GTX470 sli και ηταν πολυ οριακα στο δικο μου συστημα (surround 3x23" @ 5760x1080)

τωρα εχω δυο GTX570 sli και μπορω να πω πως ειμαι ικανοποιημενος!!

ps: παλιοτερα ειχα GTX295 και μετα πηρα αλλη μια και εκανα Quad SLI. μην το κανεις ποτε

δεν στο συνιστω για κανεναν λογο

θα σου ανευασει το λιγοτερο +10 βαθμους σε ολο το συστημα και ασε που θα βαρανε 90-100-110 οι καρτες για πλακα + του οτι θα εχεις shuttering με το κιλο (εκτος και αν το εχουν φτιαξει τωρα με τους drivers και για τις παλιες καρτες)

εγω παντος με το που κουμποσα πανω την δευτερη 295 εκανε διακεκομενες κινισεις στο vantage

τωρα με τις 570 ειναι πιο smooth απο ποτε!!!!!

Καλησπερα σε ολους ,

κατ΄αρχην να σας ευχαριστισω ολους για της απαντησεις και το ενδιαφερον.

Τα specs του PC ειναι....

psu toughpower 850

m/b gigabyte GA-P67A-UD4-B3

i5-2500k

8 gr ram 1600

gtx 295 (περι αυτου ο λογος)

3 χ HDD (2 X WD MECHANIC AND 1 SSD OCZ VERTEX3)

2 X DVD/REC

το εψαξα και εγω λιγακι παραπανω και τελικα νομιζω οτι θα συμφωνησω με τον antonypas7 , αυτη την στιγμη δεν υπαρχει καρτα που να ειναι καλυτερη* απο την GTX295 (DUAL GPU) μιας και ολες οι αλλες ειναι SINGLE CORE , πλυν βεβαια των 6990 και 590 που ομως αυτη την στιγμη δεν μπορω να διαθεσω 600+ για καρτα.

*βεβαια δεν ειναι DIRECTX 11 , αλλα και παλι ποσα DX11 games υπαρχουν.......?(οποτε δεν αξιζει ακομα)

cabdik :

μπορει να γινει αυτο , συνδυασμος ΑΤΙ και NVIDIA(PHYSX)???

BloodMage :

ναι 5760 χ 1080 , τι να σου πω δεν ειμαι κανας computer freak αλλα το call of duty : modern warfare 2 , portal 2 , half-life 2 (all series) και το guildwars παιζουν ΑΨΟΓΑ ολα FULL.Μπορει με καποιο FPS benhmark που βλεπεις τα frames του game να ειναι οντως χαμηλοτερα αλλα εμενα με ενδιαφερει τι βλεπει το ματι και να ειναι 100% playable χωρις ιχνος προβληματος , οπως και ειναι.

Σχετικα με τις 2 χ 295 δεν βρισκω τιποτα το κακο ξερεις τι ζεστασια θα σου κρατανε στο δωματιο τις κρυες νυχτες του χειμωνα???? χαχαχαχαχαχ

Τελικα πηγα για VGA στο πλαισιο και αγορασα υδροψυξη Corsair H80 (ΑΣΧΕΤΟ) , ειμαι αδιορθωτος ! ! ! ! ! !

Ναι μπορει να γίνει συνδυασμός ΑΤΙ και NVIDIA (όταν η NVIDIA χρησιμοποιείται μονο για physics), αλλα η 295 δεν ειναι overkill αν χρησιμοποιείται μόνο για physics?

Στη σύνθεση δεν αναφέρεις καθόλου μητρική, αν και οποιαδήποτε P67, Z68 με 2 pci express x16 slots είναι ok.

Αν βάλεις 6970 και 295 πλησιάζεις πολύ στα όρια το τροφοδοτικό και θα έχεις σίγουρα υψηλές θερμοκρασίες (ειδικά το καλοκαίρι) επειδή δεν θα γίνεται επαρκής αερισμός.

Καλή επιλογή η 6970, αλλά όσο το καθυστερείς θα έχεις και μεγαλύτερο όφελος.

The One , κοιτα προκειμενου να παει για πεταμα ας κανει κατι , οντως ειναι υπερβολη αλλα τι να κανεις?

Τελικα θα περιμενω στην παρουσα φαση δεν αξιζει κατι αλλο ακομα και στα 500e να πηγαινα θα αγοραζα χειροτερη καρτα σε επιδοσεις , βαση παντα του GeForce GTX 295 vs Radeon HD 6970 – Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare ....... που για να ειμαι ειλικρινεις δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο.

εγω σε δοκιμη που ειχα κανει την 6950 με την 295 για Physx,η οθονη δεν αναψε ποτε απ οτι καταλαβα δεν πρεπει να δουλευει η 295 μονο για physx αλλα αν το καλοσκεφτεις ειναι υπερβολη κιολας καλυτερα πουλησε τη κ παρε μια 275 η καμια 260 αλλα κ παλι 2 Much,τεσπα δικια σου επιλογη.

οταν ειναι σε physx dedicated η 295 ουσιαστικα χρησιμοποιεις την μιση!σαν να ειχες μια 275. πουλα την και παρε μια 580gtx αν θες τωρα να παιζεις παιχνιδια και οχι το 2012....

Το κακό είναι οτι ο φίλος θέλει 2 nvidia για 3 monitor... Μόνο ati για single gpu και 3 monitor.

Για μένα αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό που βλέπεις με την 295gtx μην αλλάξεις, άλλαξε οταν δεν θα σου φτάνει.

για να παιζει με 2χ295 και 3χ27'' θα πρεπει τουλαχιστο να εχει και ενα καλο κλιματιστικο στο χωρο...ειστε σιγουροι οτι η 580 ΔΕΝ υποστηριζει 3 μονιτορς??? που εισαι seb?

η nvidia το λεει καθαρα : NVIDIA® 3D Vision™ Surround Ready2

Expand your games across three displays in full stereoscopic 3D for the ultimate “inside the game” experience with the power of NVIDIA 3D Vision and SLI technologies. NVIDIA Surround also supports triple screen gaming with non-stereo displays.

τα 300 λοιπον που διαθετεις φτανουν και περισσευουν αν πουλησεις την 295 και παρεις 580. θα μου πεις τωρα δε θα κολαει στο crysis 2? θα σου πω utube is your friend....ψαξου λιγο...που σαι seb?:shout:

1) για να δεις διαφορά θες 6870 CF ή 560τι SLI και άνω. με την 580 κάτι θα δείς αλλά δεν αξίζει μια και είσαι ισάξιος με 480 (και λίγο πάνω)

2) Μην αλλάξεις κάρτα αν δεν σκοπεύεις να σκάσεισ 450αρα για 6950cf είναι το μόνο που αξίζει αυτή τη στιγμή (επιδόσεις ανάμεσα σε 570 sli και 580 sli με πολύ χαμηλότερο κόστος)

για να παιζει με 2χ295 και 3χ27'' θα πρεπει τουλαχιστο να εχει και ενα καλο κλιματιστικο στο χωρο...ειστε σιγουροι οτι η 580 ΔΕΝ υποστηριζει 3 μονιτορς??? που εισαι seb?

η nvidia το λεει καθαρα : NVIDIA® 3D Vision™ Surround Ready2

Expand your games across three displays in full stereoscopic 3D for the ultimate “inside the game” experience with the power of NVIDIA 3D Vision and SLI technologies. NVIDIA Surround also supports triple screen gaming with non-stereo displays.

τα 300 λοιπον που διαθετεις φτανουν και περισσευουν αν πουλησεις την 295 και παρεις 580. θα μου πεις τωρα δε θα κολαει στο crysis 2? θα σου πω utube is your friend....ψαξου λιγο...που σαι seb?:shout:

System Requirements

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.