Jump to content

6850 ή 6790

nicksan1416003540

Recommended Posts

παιδια εχω το εξης συστημα:

gigabyte 880gm-ud2h

AMD phenom II X4 955

4 Gb ram dual channel

500 watt Saga II

και ειμαι αναμεσα στις δυο..

και ενα δευτερο ερωτημα αν τελικα 6850 ποια υλοποιηση Sapphire ή Club 3d??

παιδια εχω το εξης συστημα:

gigabyte 880gm-ud2h

AMD phenom II X4 955

4 Gb ram dual channel

500 watt Saga II

και ειμαι αναμεσα στις δυο..

και ενα δευτερο ερωτημα αν τελικα 6850 ποια υλοποιηση Sapphire ή Club 3d??

Αφού η 6850 είναι προφανώς καλύτερη και ίδιας εταιρείας, δε βλέπω το δίλημμα.Από υλοποιήση ψηφίζω sapphire γιατί για τις club3d έχω ακούσει κακά λόγια για την κατασκευή τους και η Sapphire 5850 της υπογραφής μου είναι μια χαρά μετά από 2 χρόνια χρήσης.

Αφού η 6850 είναι προφανώς καλύτερη και ίδιας εταιρείας, δε βλέπω το δίλημμα.Από υλοποιήση ψηφίζω sapphire γιατί για τις club3d έχω ακούσει κακά λόγια για την κατασκευή τους και η Sapphire 5850 της υπογραφής μου είναι μια χαρά μετά από 2 χρόνια χρήσης.

απλα ειμαι αναμεσα στις δυο λογω του οτι δεν ξερω αν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα στις επιδοσεις, σε σχεση με την τιμη τους (διαφορα περιπου 30-40 ευρω)

Η 6790 είναι άγρια πετσοκομμένη 6870 (η 6850 είναι λιγότερο κομμένη). Κανονικά θα έπρεπε να ονομαζόταν 6830 αλλά η AMD την προώθει σαν σειρά 67ΧΧ για να φαίνεται στα benchmark πιο γρήγορη από την NVIDIA 550 Ti.

Μακριά από προϊόντα που βγήκαν καθαρά για marketing λόγους. Όσο για την Club 3D βγάζει φτηνά (και μερικές φορές φτηνιάρικα προϊοντα) κόβαντας από ψύκτρες, ανεμιστήρες, πυκνωτές κλπ. Προτίμησε υλοποιήσεις από Tier 1 κατασκευαστές όπως Saphire, ASUS, Gigabyte, MSI κλπ. Με ένα απλό skroutz θα βρεις σίγουρα κάποια φτηνή επώνυμη 6850 όπως προτείνουν και οι παραπάνω συμφορουμίτες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.