Nemesis89 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2011 εκεί που επαίζα league of legend σε μια φάση κολλάει και απο εκεί και πέρα (δεν μπορούσα να πατήσω τπτ ενώ το παιχνίδι έπαιζε κανονικά το winamp άλλαζε τα τραγούδια συνέχεια μόνο του και 3ο δεν ανταποκρινόταν και τελικά έκανα restart ( Αυτό με το να μου αλλάζει τραγούδια απο μόνο του μου το είχε κάνει 1-2 φορές πριν 2 μήνες με το media player και νόμιζα πως έφταιγε αυτό και κατέβασα winamp και σήμερα μετά από πολυ καιρό το ξανακάνει...χωρίς όμως να κολλήσει τπτ). Τα προγράμματα που είχα ανοιχτα ήταν το MSIafterburner,lol,winamp,firefox τα φώτα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 16, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 καμιά ιδέα τπτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Αυτό που σε αλλάζει τραγούδια μόνο του είναι πρόβλημα του αγαπημένου σου Lycosa το touchpanel. Κολάει ή κάτι τέτοιο και πατιούνται τα κουμπιά μόνα τους. Άν βάλεις ένα νόμισμα πάνω δεν θα λέιτουργούν και δεν θα αλλάζουν τα τραγούδια απο μόνα τους. Ξέρω 80 ευρώ πληκτρολόγιο, αλλά this is Razer:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 16, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2011 Αυτό που σε αλλάζει τραγούδια μόνο του είναι πρόβλημα του αγαπημένου σου Lycosa το touchpanel. Κολάει ή κάτι τέτοιο και πατιούνται τα κουμπιά μόνα τους. Άν βάλεις ένα νόμισμα πάνω δεν θα λέιτουργούν και δεν θα αλλάζουν τα τραγούδια απο μόνα τους. Ξέρω 80 ευρώ πληκτρολόγιο, αλλά this is Razer:man_in_love:ναι το είχα ακούσει το πρόβλημα.... το σκέφτηκα εκείνη την ώρα και το έβγαλα απο το usb αλλά συνέχιζε αυτό το πράγμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.