evolution Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15, 2011 εχω τα παρακατω : TFC - The Feser Companyοπως και τα : Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - 13/10mm (10x1,5mm) Anschraubtlle 45 drehbar G1/4 - kompakt - black nickel 13/10mm (10x1,5mm) Anschraubtlle 45 drehbar G1/4 - kompakt - black nickel 62217μπορω να αλλαξω το εσωτερικο oring που εχουν γιατι και τα 2 χανουν απο εκει η καλυτερα να παρω καινουρια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούλιος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 Αν και έχω κάποια spare o rings, δεν έχει τύχει ως τώρα να αλλάξω κάποιο για να σου πω αν με την αλλαγή του o ring θα κάνεις δουλειά. Πάντως δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις πρώτα αλλαγή του o ring.Ακόμη, υπήρξαν περιπτώσεις όπου η διαρροή δεν οφείλονταν ούτε στο ρακόρ ούτε στο o ring, αλλά στο σπείρωμα υποδοχής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 15, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 Αν και έχω κάποια spare o rings, δεν έχει τύχει ως τώρα να αλλάξω κάποιο για να σου πω αν με την αλλαγή του o ring θα κάνεις δουλειά. Πάντως δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις πρώτα αλλαγή του o ring.Ακόμη, υπήρξαν περιπτώσεις όπου η διαρροή δεν οφείλονταν ούτε στο ρακόρ ούτε στο o ring, αλλά στο σπείρωμα υποδοχής. Oring εχω αρκετα μιλαω αν υπαρχει τροπος να τα ανοιξω για να αλλαχτουν τα εσωτερικα oring χανουν και τα 2 απο το σημειο που εχω κυκλωσει στη φωτογραφεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούλιος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 Νομίζω δεν ανοίγουν, τουλάχιστον χωρίς να γίνει ζημιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούλιος 15, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 Νομίζω δεν ανοίγουν, τουλάχιστον χωρίς να γίνει ζημιά.Μιας και ηδη χανουν μολις κουνηθουν λιγο μολις βρω καινουρια θα δοκιμασω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 25, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2011 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. δεν έχω καταφέρει να το ανοίξω πάντως..θα σου πρότεινα να πάρεις καινούργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.