Jump to content

ATI Radeon HD 4550 provlima

legend78

Recommended Posts

Klasipera se olous! ehw to exis parakto sistima:

CPU:Intel Pentium E2140 1.60GHz

Mainboard:ConRoe1333-D667

RAM:ADATA DDR2 4GB 800mh

GPU:ATI Radeon HD 4550 512M

PSU:Corsair GS 600W

to provlima mou eine pos oti i karta grafikon mou doulevi sta x8 dld i misi enw litorgouse sta x16

mporo na kano kati giafto! Episis 8elo na kano overclocking mono pos?

Efharisto polu! :)

καλησπερα , καταρχην γραφε με μικρα ελληνικα .

οσο για το θεμα σου , το εχω παθεικ εγω με διαφορες μητρικες αλλα αφου ειχα βαλωβγαλει την καρτα μερικες φορες για δοκιμες. βγαλτην κ ξανα βαλτην κ μπορει να στρωσει . τωρα το παρατηρησες η ειναι καιρο ετσι ?

Klasipera se olous! ehw to exis parakto sistima:

CPU:Intel Pentium E2140 1.60GHz

Mainboard:ConRoe1333-D667

RAM:ADATA DDR2 4GB 800mh

GPU:ATI Radeon HD 4550 512M

PSU:Corsair GS 600W

to provlima mou eine pos oti i karta grafikon mou doulevi sta x8 dld i misi enw litorgouse sta x16

mporo na kano kati giafto! Episis 8elo na kano overclocking mono pos?

Efharisto polu! :)

1ον καλωσορησες στο σιτε

2ον διορθωσε το ποστ σου στα ελληνικα

3ον κατεβαζεις το msi afterburner για overclocking MSI Afterburner

ανεβαζεις λιγο λιγο μνημες και πυρηνα και ελεγχεις με furmark για σταθεροτητα (GPU Tool) FurMark 1.9.0: The Return of the Furry Donut - 3D Tech News, Pixel Hacking, Data Visualization and 3D Programming - Geeks3D.com

προσοχη στις θερμοκρασιες αυτο τον καιρο

καλησπερα , καταρχην γραφε με μικρα ελληνικα .

οσο για το θεμα σου , το εχω παθεικ εγω με διαφορες μητρικες αλλα αφου ειχα βαλωβγαλει την καρτα μερικες φορες για δοκιμες. βγαλτην κ ξανα βαλτην κ μπορει να στρωσει . τωρα το παρατηρησες η ειναι καιρο ετσι ?

αυτο το παρατιρισα πριν 3 εβδομαδες περιπου

• 6 months later...

ειχα μια SAPPHIRE RADEON HD6870 1GB και ξαφνικα σταματησε να δουλευει και μου ριξαν ακυρο απο το σερβις.Μου ειπαν οτι αηκε απο δικο μου λαθος.Και ποτε δεν εχω ασχοληθει με OC.Τεσπα τωρα εμεινα με αυτη μεχρι να ξαναβρω € για αλλη.Οντως τι να ξεζουμισεις που ασχοληθηκα λιγο τωρα....50Mhz και αμα.:tomato:

ειχα μια SAPPHIRE RADEON HD6870 1GB και ξαφνικα σταματησε να δουλευει και μου ριξαν ακυρο απο το σερβις.Μου ειπαν οτι αηκε απο δικο μου λαθος.Και ποτε δεν εχω ασχοληθει με OC.Τεσπα τωρα εμεινα με αυτη μεχρι να ξαναβρω € για αλλη.Οντως τι να ξεζουμισεις που ασχοληθηκα λιγο τωρα....50Mhz και αμα.:tomato:

Απο ποιο μαγαζι ? τι ακριβως εκανε η καρτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.