serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2011 Καλησπέρα.Έχω δύο ερωτήσεις σχετικά με το SONY Vaio PCG-391L , VGN-FZ283BN (μιλάμε για W7 Ultimate 32-bit):1. Το video chipset είναι το nVIDIA GeForce 8400M GT (G86M). Πηγαίνω στο site της nVIDIANVIDIA DRIVERS 275.33 WHQLκαι είμαι έτοιμος για download. Κάτω χαμηλά όμως, στη λίστα με τα Sony Vaio που υποστηρίζει ο driver, αν κατάλαβα καλά, το δικό μου εξαιρείται. Τί να κάνω; Να τον περάσω τον driver;2. Σχετικά με την κάμερα:Στο site της SonySony eSupport - VGN-FZ283BN - Software Updates & Driversεγκαθιστώ τον driver της κάμερας και όλα ok. Το software για την κάμερα είναι ένα s/w που κάνει ρυθμίσεις στην κάμερα και δεν την ανάβει για να βλέπεις, όπως όλα τα s/w pc cameras. Κάνω κάτι λάθος; Κάποια βοήθεια;Ευχαριστώ εκ των προτέρων !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιούλιος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 1. LAPTOP2GO κατεβάζεις τον driver και το modded inf και έπειτα μεταφέρεις το inf στον ασυμπίεστο υποφάκελο ''graphics driver''. Σου ζητά να κάνει αντικατάσταση το υπάρχον inf -πατάς οκ- και μετα εκτελείς το setup κανονικά. 2. Αν έχει εγκατασταθεί επιτυχώς το λογισμικό της κάμερας ,τσέκαρε μήπως υπάρχει κάποιο F button (Fn + F*) που λειτουργεί ως camera on/off. Αλλιώς κάνε disable και μετά enable την camera από το device manager και πες μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιούλιος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 F button δεν υπάρχει. Έκανα disable/enable την κάμερα απ' το device manager:τίποτα Ανεβάζω και ένα screenshot του device manager: Το μπλε που είναι μαρκαρισμένο δεν είναι η κάμερα; Αν ναι, μήπως έχει πρόβλημα η κάμερα, παρότι και σαν συσκευή φαίνεται εντάξει στην εγκατάσταση αλλά και η αναφορά των windows λέει ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιούλιος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 αναγνωρίζοντας την ως ''συσκευή video usb'' σημαίνει ότι την έχει εντοπίσει με universal driver. Έχεις δοκιμάσει με messenger/skype να δείς αν δουλεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιούλιος 15, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 δεν έχω κάποιο γνωστό που να δουλεύει MSN/Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumex Ιούλιος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 δεν έχω κάποιο γνωστό που να δουλεύει MSN/Skype???Tο δοκιμάζεις μόνος σου. Εγκαθιστάς κάποιο από τα δύο και έπειτα πας στα settings για video test (θα σου βγάλει επισκόπηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιούλιος 17, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2011 ???Tο δοκιμάζεις μόνος σου. Εγκαθιστάς κάποιο από τα δύο και έπειτα πας στα settings για video test (θα σου βγάλει επισκόπηση)Το έκανα αυτό και δεν έδειχνε ούτε εκεί την κάμερα.Πήρα μία USB και έδειξε αμέσως.Η on-board βγήκε off.Ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις απαντήσεις.Καλή συνέχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.