Jump to content

Προβλήματα σέρβις με Visionstudio

george1551

Recommended Posts

Είχα στείλει μια μητρική για σέρβις και για να μην χρεωθώ το αγάπητιλικι της courier το έστειλα συστημένο ΕΛΤΑ έκαναν 9 μέρες να ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ από 16 του προηγούμενου το πήραν 29 ενώ η ειδοποίηση είχε πάει στο κατάστημα από τις 20 μετά μου είπαν κάτι μπούρδες ότι δεν είχαν συμβατές ddr3 και είχαν παραγγείλει και από τότε αγνοείται η τύχη του σέρβις και δεν με ενημερώνει κανένας και ούτε απαντάνε στα mail μου την δεύτερα μου είπαν ότι είχαν παραγγείλει μητρική τώρα εγώ τι να υποθέσω? ότι είναι σοβαροί επαγγελματίες?

σοβαροι επαγγελματίες να θυμηθω....

Α ναι ειναι αυτοί που τους χάκαραν και τους άλλαξαν τιμες σε 2 τοπ προιόντα και ακομα μας καταθέτουμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

ΝΑ θυμηθώ και άλλα???

ακούστε και τον απίστευτο λόγο που δεν απαντούσαν τα τηλέφωνα, είχε λέει διακοπή ρεύματος , εγώ όταν έβαζα κεντράκια το 1999 θυμάμαι ότι όλα είχαν μπαταρίες αυτονομίας και αν δεν είχαν παίρναν εξτρά , ε ρε μαμώτο φαίνεται ότι τα καινούργια κέντρα είναι χειρότερα από τα παλιά.... :wall::wall::wall::wall:

να πω κάτι ότι το eshop είναι χιλιόμετρα μπροστά σε σχέση με αυτούς, θα βγείτε να με κράξετε αλλά δυστυχώς έτσι είναι ακόμα και αν δεν υπήρχε η μητρική θα μου είχαν πιστώσει ήδη το ποσό μετά από τόσο καιρό τόσα χρόνια δεν είχα πολύ μεγάλα προβλήματα και πάντα έβγαζα άκρη

Τι διακοπή ρεύματος και πράσινα άλλογα!!!Δλδ με την διακοπή ρεύματος δεν είχαν και τηλέφωνο???...Αφού ΚΑΛΟΥΣΕΕΕΕ!!!Το μόνο που μπορεί να ισχύει είναι ότι το άκουγαν αλλά δεν απαντούσαν γιατί λόγω διακοπής δεν είχαν την δυνατότητα να εξυπηρετήσουν άτομα.Αλλά ακόμα και αυτό είναι εν μέρη σωστό αλλά και λάθος ταυτόχρονα!

Λοιπόν Γιώργο πάρτους τηλ και πες τους ότι να σου στείλουν άλλη μητρική.Απλά και σταράτα.

Τότε δε θα έδειχνε ότι είναι κατηλημένο!!!???

Εγω 3 φορες RMA ποτε δεν ειχα προβλημα στις 2 απο τις 3 φορες επειδη δεν ειχαν το ιδιο προιον ετοιμοπαραδοτο και θα αργουσε βγηκα κερδισμενος γιατι μου δωσαν καλυτερο προιον (1 μητρικη 1 καρτα γραφικων) χωρις να πληρωσω τιποτα

Αν εχουν ασυρματα και δεν εχεις ρευμα δεν βγαζει κατελυμενο δυστηχως τουλαχιστον οχι σε αυτα που εχω εδω σπιτι

τελικά σήμερα με πήραν τηλέφωνο και έστειλαν ίδια αλλά άλλη rev άρα όλα μια χαρά αλλά με λίγη ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ αλλά το θέμα είναι να κάνουν τη δουλειά χωρίς να ταλαιπωρούν κανέναν και το μαγαζί να μην βγάζει κακό όνομα , σε γενικές γραμμές δεν θέλω να με δουλεύουν προτιμώ να μου πει κάποιος την αλήθεια από το να μου λέει μπούρδες αν μου πεις την αλήθεια γίνομε χαλί να με πατήσεις αν μου πουλήσεις παραμύθι τα παίρνω

Αν εχουν ασυρματα και δεν εχεις ρευμα δεν βγαζει κατελυμενο δυστηχως τουλαχιστον οχι σε αυτα που εχω εδω σπιτι

αν εχεις ασυρματο και δεν εχεις ρευμα ειναι σαν να μην εχεις συνδεσει συσκευη στην πριζα του τηλεφωνου...οποτε οτι ασυρματο και αν εχεις σε αυτον που σε παιρνει διχνει οτι καλει κανονικα αλλα σε εσενα @@

αν εχεις ασυρματο και δεν εχεις ρευμα ειναι σαν να μην εχεις συνδεσει συσκευη στην πριζα του τηλεφωνου...οποτε οτι ασυρματο και αν εχεις σε αυτον που σε παιρνει διχνει οτι καλει κανονικα αλλα σε εσενα @@

Iσχύει. Και σε εμένα το ίδιο κάνει ένα Panasonic που έχω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.