Noobster Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2011 Καλησπέρα σε όλα τα αλάνια,παλαιότερα παρακολουθουσα καθημερινα τις εξελιξεις στο χωρο των υπολογιστων αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχω μεινει πισω .Επειδη ξεκινανε τα δυσκολα απο σεπτεμβριο ( σχολή) , θα ηθελα να αγορασω ενα λαπτοπ το οποιο να πληρει οσο περισσοτερο γινεται τα παρακατω :Κάτω απο 600 ευρώΝα μπορει να εκτελει ικανοποιητικα το σερφαρισμα στο ιντερνετ, προβολη ταινιας κλπ ,office,excel κλπΝα σηκωνει προγραμματα σχεδιασμου AutoCad etcNα οχι οθονη με την οποια δεν θα σου βγαινουν τα ματια εξω Ναι μην ειναι βαρυ ωστε να μεταφερεται ευκολαΑυτά τα λίγα ...:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Ιούλιος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 οταν λες κτλ να φανταστω οτι λες και gaming ετσι?:p Για δες αυτο: Toshiba Satellite C660-1CQ - Laptop - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noobster Ιούλιος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 Δεν μου περασε απο το μυαλο ,εχω την αντιληψη οτι λαπτοπ+παιχνιδια = fail . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.