hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14, 2011 Χαιρετώ άπαντες, Ψάχνουμε ένα ακουστικό bluetooth που να πληροί τις παρακάτω προϋποθέσεις και το οποίο να ειναι πλήρως συμβατό με το SE W995 (γιατί με αυτό θα χρησιμοποιηθεί). Τα ζητούμενα είναι τα εξής: 1) Να μπορεί να παίζει μουσική από το κινητό 2) Να μην έχει καλώδιο. Δεν λέω ανώτερη τιμή αλλά εννοείται πως καλό θα ήταν να την κρατήσουμε σε λογικά επίπεδα. Αυτό που λέω για τη συμβατότητα το αναφέρω γιατί ο φίλος ο οποίος το ψάχνει έχει ένα (ακριβώς όπως το περιγράφω), Samsung νομιζω, το οποίο όμως παίζει μουσική με όλα τα υπόλοιπα κινητά εκτός από το 995 (και γενικά νομίζω τα SE. Thankz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 14, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 κανείς; τίποτα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Ιούλιος 15, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 Αν θέλεις κατι καλό-> plantronics 975 , συνδέει 2 κινητά , αναπαράγει από το κινητό ότι παίζει ΕΚΤΟΣ του ήχου κλήσης (στα SE - ενώ σε nokia παίζει κανονικά) αν θέλεις να ακούς μουσική απο το bluetooth (να είναι και ράδιο μαζί, δεν ξέρω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Ιούλιος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 όταν λες θες να παίζει μουσική και να μην έχει καλώδιο τι εννοείς;να πηγαίνει κατευθείαν πάνω στο αυτί; γιατί ένα πολύ καλό είναι το mw600 της sony ericsson Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 15, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 ναι, κάτι τέτοιο πχ: Bluetooth - κινητά τηλέφωνα | SAMSUNG [MENTION=12949]terry308[/MENTION] : ωραίο αλλά πολύ ακριβό μου φαίνεται αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Ιούλιος 15, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 ναι, κάτι τέτοιο πχ: Bluetooth - κινητά τηλέφωνα | SAMSUNG[MENTION=12949]terry308[/MENTION] : ωραίο αλλά πολύ ακριβό μου φαίνεται αυτό Εγω το πηρα απο ΕΒΑΥ 2 χρονια πριν στα 55-60Ε κανενα προβλημα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.