enduracell Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 Από εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 5, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 παίδες έχει βρει κανένας τρόπο να ανοίγει σε καινούργιο tab μόνο με το Ctrl και όχι με το μεσαίο του ποντικιού, (μου έχει σπάσει τα νεύρα)? στα extensions δε βρήκα τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Στη version τι σου γράφει; Στο about μου λέει 0.8.0+ και το control-click παίζει κανονικά. Kαι το μεσαιο πλήκτρο στο mouse ανοίγει νέο tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 01:10] ....Στο about μου λέει 0.8.0+.... same here Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 0.8 και εμένα.γιατι δεν μου βγάζει τiς φαβορίτες μου (favorites) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Nαι κανονικά παίζει και σε μένα, το θέμα είναι ότι δε θέλω να παίζει κανονικά. Δηλαδή θέλω να ανοίγει tab μόνο με το Ctrl και όχι με το κεντρικό του mouse (το χρησιμοποιώ για να scrollάρω και μέσα στα forum ανοίγω συνέχεια tabs xωρίς να το θέλω)...η έκδοση στο About πρέπει να έιναι normal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell..... Δηλαδή θέλω να ανοίγει tab μόνο με το Ctrl και όχι με το κεντρικό του mouse....... Εμενα Tabs by default ανοιγει μονο με Ctrl+T:confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Εμενα Tabs by default ανοιγει μονο με Ctrl+T:confused: Αν θες να κάνεις scroll και χτυπήσεις κατα λάθος πάνω σε link όμως, στο κάνει tab. Αυτό πιστευω εννοεί ο endu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 11:40] Αν θες να κάνεις scroll και χτυπήσεις κατα λάθος πάνω σε link όμως, στο κάνει tab. Αυτό πιστευω εννοεί ο endu.. :o :o :o :o :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 το προηγούμενο που είχα μου εμφάνιζε τα favorites τον ΜS IE αυτο οχι . ξερει κανεις γιατί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 6, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 και σε μένα δε τα έβγαλε. Κάντα Import με το χέρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Εμένα μου κάνει το άλλο τώρα. Όταν άνοιγα link από το Outlook άνοιγε σε κάποιο ήδη ανοιχτό tab. Τώρα ανοίγει νέο παράθυρο firefox.. γκρουμφ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Ιούνιος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell και σε μένα δε τα έβγαλε. Κάντα Import με το χέρι. δεν γίνοντε import. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 6, 2004 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 export Από τον explorer σε htm και import στο firefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 15, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Η final έκδοση 0.9 είναι διαθέσιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιούνιος 15, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Για να δούμε πόσο stable είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Ιούνιος 15, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Για να δούμε πόσο stable είναι... Καλά πάει μέχρι τώρα, τον έχω κανα δίωρο τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 15, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 LOOOOL, άσε ρε την γκρίνια... τι να πω και εγώ που έχω browser βασισμένο σε ΙΕ, με skin Mozilla και λέγεται MyIE2???Ο μόνος που μου παίζει απροβλημάτιστα πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 15, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 14:23] LOOOOL, άσε ρε την γκρίνια... τι να πω και εγώ που έχω browser βασισμένο σε ΙΕ, με skin Mozilla και λέγεται MyIE2??? Ο μόνος που μου παίζει απροβλημάτιστα πάντως. Αστο, εσυ δεν μετρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Ιούνιος 15, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2004 Και ΄γω τον MyIE2 έχω!! Μια χαρά κάνει τη δουλειά του!Τον έχω συνηθίσει τώρα και βαριέμαι να αλλάζω browser!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.