andreas_a Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2011 παρατήρησα προ ημερών στη διαχειριση εργασιων των windows 7 οτι σε idle mode χωρις να τρέχει καμια εφαρμογή η χρήση του επεξεργαστη μου κειμενεται μεταξυ 5-25%, κοιτάω λοιπον στις διεργασιες και βλεπω οτι η χρηση αυτη προέρχεται απο την διεργασία που αναγράφω στον τίτλο.απο τα λιγα που καταλαβαινω πρεπει να εχει σχέση με τον intel rapid storage manager.To θεμα είναι...είναι φυσιολογικό η χρηση του επεξεργαστη να ειναι συνεχεια σε τετοιο επιπεδο λειτουγειας???Διορθώνεται, τι είναι αυτο βρε παιδια???Δε θυμαμαι οταν έστησα το pc να λειτουργουσε το cpu έτσι. Πως να το διορθώσω???...το έχει παθει και κανεις αλλο αυτό να μου πει τι να κάνω??ps: mobo: gigabyte z68 ud4, cpu: ι5 2500Κ, SSD: ocz vertex 3 120Gb, HDD: WD caviar green 1Tb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιούλιος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τον Rst driver,να κάνεις ένα scan της registry με το ccleaner και μετά να περάσεις τους τελευταίους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιούλιος 14, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 Trimάρει τον SSD σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_a Ιούλιος 14, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 Trimάρει τον SSD σουαρα ειναι μια διεργασια η οποια πρεπει να εκτελειτε.Θα κανω μια χαζή ισως ερώτηση. αυτή η διεργασία εκτελείται συνέχεια, ή πρέπει να σταματάει κάποια στιγμή γτ εχω την εντύπωση οτι το cpu usage είναι κειμενομενο μεταξύ 5-25% συνέχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.