Snake Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 Ρε παιδια τωρα τελευταια σκευτομαι να αγορασω ενα τροφοδοτικο Tangan. Αλλα εχουν δημιουργηθει παρα πολλα thread στα οποια ολοι εχουν προβληματα με αυτο!Τελικα ειναι καλο ή μαπα το τροφοδοτικο αυτο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Τροφοδοτικό: Tagan 480WΠεριοχή: Στουρνάρη και Θεσσ/κη σε εκλεκτά καταστήματαΤιμή: 110-130 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιούνιος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Κανενα μαγαζι με καλυτερη τιμη?(αμα ξερετε?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 www.tangan.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Οχι Snake καπου εκει παιζουν ολα... Εγω το πηρα απο HAC(μενω Αθηνα) με 115 τελικη τιμη... Ειναι παρα πολυ καλο σαν τροφοδοτικο...αλλα πολλα - οπως φαινεται- εχουν προβλημα θερμοκρασιας, το δικο μου θα το παω πισω μεσα στην εβδομαδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιούνιος 5, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Ευχαριστώ!:worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούνιος 5, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Πανε και μια βολτα απο το Unique , αριανου 13 πρωτη καθετος πανω στην Ιασωνιδου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιούνιος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis Πανε και μια βολτα απο το Unique , αριανου 13 πρωτη καθετος πανω στην Ιασωνιδου... Από εκεί πήρα το δικό μου Tangan και δουλευει μια χαρά.. 115 τελική Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από RootX www.tangan.com Δεν ξερω που κολλαει το λινκ που εχεις δωσει....(λοοοοοοοοολ την λεω στον Admin)αλλα μαλλον εχεις βαλει ενα n που δεν χρειαζεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Μα, tangan ψάχνει Ζάχο μου, όχι Tagan."Ρε παιδια τωρα τελευταια σκευτομαι να αγορασω ενα τροφοδοτικο Tangan." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Πάλι έγγραψες!!! :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Χεχε...εξυπνο :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 6, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από RootX Μα, tangan ψάχνει Ζάχο μου, όχι Tagan."Ρε παιδια τωρα τελευταια σκευτομαι να αγορασω ενα τροφοδοτικο Tangan." Σκέψου καταλάθως να ζήταγε και tanga!!! Πάντως όταν πας να το πάρεις να δείς εκείνη την ώρα αν είναι εντάξει το αυτοκόλλητο της εγγύησης. Εγώ θα σου έλεγα, αν είναι σκισμένο να μην στο αλλάξουν αλλά να σου δώσουν άλλο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούνιος 6, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Χθες, στις 23:46] Μα, tangan ψάχνει Ζάχο μου, όχι Tagan."Ρε παιδια τωρα τελευταια σκευτομαι να αγορασω ενα τροφοδοτικο Tangan." Ένα ανθρώπινο λάθος σε μια ΞΕΝΗ γλώσσα θα έπρεπε να αντιμετωπίζετε ελαστικότερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 6, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Καλυτερα να παρει PAGAN. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeanKon Ιούνιος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Ριξε και μια ματια στο Enermax 465 ιδια τιμη εχει περιπου κι ειναι εξισου πολυ καλο εχω δωσει τρελλα Vcore κι αντεχει σαν σκυλι............Δυστυχως θα αγοραζα το Antec 550Watt True Control ομως δεν το εβρισκα τοτε (ειναι ακροβοτερο).......Παντως η αγορα ενος ποιοτικου PSU ειναι must για καθε χρηστη (ετσι πιστευω)...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 6, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Ένα ανθρώπινο λάθος σε μια ΞΕΝΗ γλώσσα θα έπρεπε να αντιμετωπίζετε ελαστικότερα. Με το λάθος, απλά έγινε χιούμορ, διότι βρέθηκε και αντίστοιχη ιστοσελίδα εντελώς κατά τύχη.Το ειρωνικό αν θες της υπόθεσης, πήγαινε στο άστοχο θέμα, από την στιγμή που για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό τα έχουμε πει μύριες φορές, χώρια την άσχετη κατηγορία που έκανε την καταχώρησή του ο Snake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιούνιος 6, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Τι να κανουμε?Ενα μικρο λαθακι!αλλοστε σε ενα μαγαζι που πηγα να ρωτησω για τιμες ο πολητης το ανεφερε ως Tangan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 6, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Το tagan είναι μια χαρά τροφοδοτικό (αντέχει 2.63 ghz @ 1,9 vcore και έχει δώσει και πάνω απο 2,2 στην abit χωρίς να πεί κουβέντα) αλλά επειδή είναι αθόρυβο (τελείως) εκλύει θερμότητα (επίσης λογικό) οπότε καλό είναι να το ξέρεις αυτό πριν αγοράσεις. Κάπου είχα διαβάσει ότι έτσι είναι φτιαγμένο, δηλ να απορροφά θερμότητα στον κουτί του και να λειτουργεί σαν μια τεράστια ψύκτρα και να διαχέει την θερμοκρασία στα τοιχώματα του κουτιού εξού και το μαύρο χρώμα (που απορροφά θερμότητα). Γενικα τα 115 ευρώ του τα αξίζει σε κάθε περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake Ιούνιος 6, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αχα... Καταλαυα.Ευχαριστω για την βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.