Jump to content

P4C800-E DLX μετα τα240fsb......το χαος

mortisboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδια εχω φαει το υπερκολλημα.........πριν περιπου 15 μερες πηρα το P4C800-E DLX....προς αντικατασταση του Εpox 4PCA3+......ολα καλα γενικοτερα το board πεταει ...και ειναι πλεον στα 3870 σταθερος (αλλα με αρκετο ρευμα γιατι το ζηταει ο οργανισμος του)...εκει που με το Epox λογο undervoltage ημουν στα 3700.....!!

Στο μηχανημα μπηκαν και 2x160 Maxtor Sata οι οποιοι ειναι πανω στον Intel σε Raid0.....και ενας 20gb Maxtor DX μονος του πανω στον ide τις promise.....εδω εχω φαει το κολλημα .. οταν ειμαι μεχρι 240fsb ολα καλα.....βλεπει πρωτα τους Μαxtor ston Intel ...και μετα τον 20αρι στον promise........με το που ανεβαζω fsb πανω απο 240 στο boot δεν βλεπει ουτε καν το bios του promise ..και βεβαια και ουτε τον δισκο....χωρις να εχω πειραξει τιποτα αλλο απο bios .......:o:confused: ....με το που βαζω παλι 240fsb ...τσουυυπ...νατος και ο promise ........τι γινεται ρε γμτ ...για πειτε???....εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα...με serillel στον sata promise ......με παραπανω agp/pci...αλλα τιποτα...το χαβα του......:unsure: :unsure: ?????

Ξαναφλασαρε με το ιδιος βιος την μητρικη .Μια απο τα ιδια με Π4Π800-Ε και τον ιδιο αναθεματισμενο προμισε...

και enable ειναι .....και lock στα 66/33 ειναι....τι να πω ...οτι ναναι !!!:mad: :mad:

αυτο παντως που θυμαμαι ειναι οτι πριν που ειχα τους 2χ40JB στον intel σε καποια φασι δουλευε αλλα μετα την αλλαγη αλλαξε γνωμη....:eek:

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 00:50]

promise....disabled...

Συμφωνω! :)

Η καλυτερη λυση ειναι να δωσεις 25 και να παρεις εναν IDE controller.

οταν επαιζα με το συκεκριμενο mobo θυμαμαι να ειχα διαβασει κατι στο ABX Forum για το default Pci Lateny Timer της C800e-Dlx Που ειναι set @64 αντι για 32 που ειναι πιο διαδεδομενο....

για ριξε μια ματια...

ο JoeBar θα ηξερε for sure αλλα δεν ξερω που ειναι χαμενος.....

Τhanks Κοπριτη;) .......αλλα το εφτιαξα.......και ηταν πολυ κουφο το κολλημα .....σημερα πανω σε κατι δοκιμες λεω ...κατσε να βαλω τις 2χ256 Mushkin να δω που πανε με 3.0v......και οπως ημουν στα 257fsb με τις 2χ512 Apacer με 2-3-3-6 και 5/4 κλεινω...και βαζω τις ΒΗ-5.........εεεε με το που εκανε boot ....τι να δω....βλεπει κανονικα και τον intel και τον promise...:jump: :jump: ......λεω δεν μπορει να φταινε οι μνημες.....με του που εβαλα παλι τις αλλες......ακομα μια χαρα........ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ........ειχε φαει κολλημα τι αλλο να πω:p :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.