aeolianfire Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2011 Καλήμερα και καλώς σας βρήκα.. Ενδιαφέρομε να μπω και εγώ στην διαδικασία του watercooling και είμαι στην περίοδο αναζήτησης τον parts..Το σύστημα μου είναιCase : Cosmos S (Coolermaster )MB : Asus P5Q ProCPU: Intel Core 2 QuadVGA : Nvidia GeForce 220Μέτα από ψάξιμο βρήκα αυτά τα partsCPU Block: Apogee XT (Rev 2)Swiftech Apogee XT (Rev 2) - PC Liquid Cooling Systems CPU Cooler VGA Water Block Heatsink Pump Radiator Heat Exchanger KitRadiator : Black Ice XtremeII RadiatorBlack Ice XtremeII Radiator - Danger DenWater Pump: Swiftech MCP655 Water PumpCheckmate Int'l > Cooling > Water Cooling > SwiftechTank : ?????????? 1. Θα ήθελα να μου πείτε αν αυτά τα parts είναι εντάξει για το pc μου και βεβαία αν μπορώ αργότερα να προσθέσω block σε VGA και MB . 2. Έχω ψάξει για tank άλλα δεν έχω βρει κάτι όμορφο ( δλδ κάτι εκτός από τα κλασικά τετράγωνα.) μέσα στο forum έχω δει διάφορες πατέντες και DIY άλλα και του 11 (αν και πότε δεν μπόρεσα να τα δω γιατί το site του είναι down). Δεν έχω την δυνατότητα να παραγγείλω από εξωτερικό.. Αν ξέρει κανείς κάτι από Αθήνα θα με βοηθήσετε αφάνταστα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούλιος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 1. Tα parts είναι μια χαρά. Ειδικά το cpu waterblock θεωρείται κορυφή. Το ψυγείο είναι και αυτό εντάξει για τώρα, αλλά αν βάλεις αργότερα vga waterblock πιθανώς να χρειαστείς και άλλο ψυγείο, εκτός αν βάλεις από τώρα τριπλό ψυγείο.2. Για tank προτιμώ αυτά που τοποθετούνται σε 5.25" bays, κυρίως για χωροταξικούς λόγους και γιατί υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης της αντλίας:Water cooling systems, pc liquid cooling kit, cpu, video card, hard driveAquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Ausgleichsbehlter Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeolianfire Ιούλιος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Το 2πλο η 3πλο radiator είναι σχετικό ... ακόμα δεν εχο παρει τπτ Και εγώ προτιμώ tank σε 5.25" bays άλλα Αθήνα δεν μπορώ να βρω πουθενά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιούλιος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Όσο και να ψάξεις, δεν θα βρεις, γιατί απλά δεν υπάρχει.Ίσως να υπάρχει κανένα ξεχασμένο στο Multirama Πειραιά.Ειδάλλως απευθύνσου στον "Κοπρίτη". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Βάλε από τώρα τριπλό γιατί θα το μετανιώσεις. +1 στα 5.25 τανκ και γιατί εξαερώνουν για πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Ιούλιος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2011 Όσο και να ψάξεις, δεν θα βρεις, γιατί απλά δεν υπάρχει.Ίσως να υπάρχει κανένα ξεχασμένο στο Multirama Πειραιά. Ειδάλλως απευθύνσου στον "Κοπρίτη". Κατι μεταχειρισμενα απο διαλυμμενα PC εχει και τα πουλα στην τιμη των καινουριων διπλα μενω, το χω τσεκαρει...απευθύνσου στον "Κοπρίτη" καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.