Jump to content

New in Water Cooling

aeolianfire

Recommended Posts

Καλήμερα και καλώς σας βρήκα.. Ενδιαφέρομε να μπω και εγώ στην διαδικασία του watercooling και είμαι στην περίοδο αναζήτησης τον parts..

Το σύστημα μου είναι

Case : Cosmos S (Coolermaster )

MB : Asus P5Q Pro

CPU: Intel Core 2 Quad

VGA : Nvidia GeForce 220

Μέτα από ψάξιμο βρήκα αυτά τα parts

CPU Block: Apogee XT (Rev 2)

Swiftech Apogee XT (Rev 2) - PC Liquid Cooling Systems CPU Cooler VGA Water Block Heatsink Pump Radiator Heat Exchanger Kit

Radiator : Black Ice XtremeII Radiator

Black Ice XtremeII Radiator - Danger Den

Water Pump: Swiftech MCP655 Water Pump

Checkmate Int'l > Cooling > Water Cooling > Swiftech

Tank : ??????????

1. Θα ήθελα να μου πείτε αν αυτά τα parts είναι εντάξει για το pc μου και βεβαία αν μπορώ αργότερα να προσθέσω block σε VGA και MB .

2. Έχω ψάξει για tank άλλα δεν έχω βρει κάτι όμορφο ( δλδ κάτι εκτός από τα κλασικά τετράγωνα.) μέσα στο forum έχω δει διάφορες πατέντες και DIY άλλα και του 11 (αν και πότε δεν μπόρεσα να τα δω γιατί το site του είναι down). Δεν έχω την δυνατότητα να παραγγείλω από εξωτερικό.. Αν ξέρει κανείς κάτι από Αθήνα θα με βοηθήσετε αφάνταστα..

1. Tα parts είναι μια χαρά. Ειδικά το cpu waterblock θεωρείται κορυφή. Το ψυγείο είναι και αυτό εντάξει για τώρα, αλλά αν βάλεις αργότερα vga waterblock πιθανώς να χρειαστείς και άλλο ψυγείο, εκτός αν βάλεις από τώρα τριπλό ψυγείο.

2. Για tank προτιμώ αυτά που τοποθετούνται σε 5.25" bays, κυρίως για χωροταξικούς λόγους και γιατί υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης της αντλίας:

Water cooling systems, pc liquid cooling kit, cpu, video card, hard drive

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Ausgleichsbehlter

Όσο και να ψάξεις, δεν θα βρεις, γιατί απλά δεν υπάρχει.

Ίσως να υπάρχει κανένα ξεχασμένο στο Multirama Πειραιά.

Ειδάλλως απευθύνσου στον "Κοπρίτη".

Κατι μεταχειρισμενα απο διαλυμμενα PC εχει και τα πουλα στην τιμη των καινουριων:tomato:

διπλα μενω, το χω τσεκαρει...απευθύνσου στον "Κοπρίτη" καλυτερα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.