fanisk Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 Παιδες απο το μεσημερι, σε οποια σελιδα και να μπω πριν μου την ανοιξει μου βγαζει τα παρακατω μηνυματα...μονο αν πατησω "ΟΧΙ" ανοιγουν οι σελιδες Τι σημαινει αυτο????? Πως μπορω να το διορθωσω????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Tools, Internet Options, advanced και τσέκαρε το Disable Script Debugging Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Το εβαλα 2 φορες Και αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούνιος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Η απάντησή μου δεν σε κάλυψε δλδ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc Maniac Ιούνιος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Μου το βγάζει και μενα που και που αλλά το αγνοώ. Πάντως σε εμένα το βγάζει 1 φορά τον μήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Ιούνιος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Ναι Φανη με καλυψε απλως ηθελα να βαλω και την αλλη μηπως ειναι κατι διαφορετικο...Αλλα τελικα ειναι το ιδιο προβλημα..Ευχαριστω :flower: ΥΓ:Μου το εβγαζε και παλια οπως του Pc Maniac...1-2 φορες το μηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc Maniac Ιούνιος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Τώρα που το είπατε πάω να το τσεκάρω και γω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.