Jump to content

Thomson TG585v8 και ρυθμίσεις NAT

Gregorypeg1000

Recommended Posts

Έχω το Thomson TG585v8 και επειδή το ΝΑΤ ήταν stricted(έτσι το έβγαζε σε διάφορα games,και είχα διάφορα dc στα παιχνίδια ή δεν έβλεπα κάποιους host) οπότε σύμφωνα με αυτό το thread Λύση στο NAT Strict των TG585 v7 router - ADSLgr.com στο adsl.gr το ρύθμισα μέσα απο το .ini αρχείο να είναι open αλλά για μία συγκεκριμένη τοπική ip.H ρύθμιση είναι η εξής

[ nat.ini ]

ifconfig intf=Internet translation=enabled

ifconfig intf=LocalNetwork translation=transparent

tmpladd intf=Internet type=nat outside_addr=0.0.0.1 inside_addr=192.168.1.64 access_list=192.168.1.64 weight=10

config

μπορώ κάπως να το κάνω έτσι ώστε οποιαδήποτε ip που είναι πάνω στο router να έχει το ΝΑΤ ανοιχτό/χωρίς περιορισμούς??Δηλαδή να δώσω για ip 192.168.1.* ??

Eυχαριστώ προκαταβολικά

Σόρρυ αλλά αυτά που μου λες είναι λίγο προτόγνωρα μιας και δεν έχω ασχολιθεί ποτέ με pc σε δικτυακό στάδιο.Απλά έβαζα το ethernet τις ρυθμίσεις στο modem και τέρμα. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.