Jump to content

Greek Riots June 2011 - The Truth (pics and videos)

Daytime Dreamer

Recommended Posts

Evening to all!

Μαζεψαμε εγω και ο φιλος που εχουμε το blog ολο το υλικο που κυκλοφορει στο νετ (blogs, facebook, κλπ) και οτι δικο μας υλικο είχαμε σε ενα torrent με filesize 1.11gb ... τα video εχουν γινει rename στα αγγλικα ωστε να καταλαβαινουν και οι ξενοι περι τινος προκειται

Τα video και οι pics υπαρχουν σε youtube kαι διαφορα site αλλα επειδη στο πισω του μυαλου μου σκεφτομαι "για ποσο ακομα?" και επειδη καλο ειναι να μαθαινει οσος κοσμος γινεται την βαρβαροτητα που επικρατησε εκεινη την ημερα απο πλευρας αστυνομιας και κρατους γενικοτερα καθησαμε και φτιαξαμε αυτο το torrent

Οποιος θελει μπορει να βοηθησει στο seeding, προς το παρον seedαρω μονο εγω (1mbit upload) και τις πρωινες ωρες αυριο θα εχει και το torrent ο φιλος με τον οποιο εχουμε το blog μαζι και θα ειμαστε συνολο 2mbit upload

με το piratebay ειχα καποιο θεμα ... ενω υπαρχει το torrent εκει δεν φαινεται στο search ...

Θα παρακαλουσα οποιον εχει προσβαση για δυνατο upload να βοηθησει οσο μπορει και επισης οποιος ειναι γραμμενος σε αλλα torrent site ας ανεβασει το torrent οπου αυτος θελει. Καλο θα ηταν επισης να ενημερωσει που ανεβηκε το torrent ωστε να ξερω και να μην προσπαθησει πχ εγω να το ανεβασω καποια στιγμη στο μελλον εκει

Εαν δεν εχω βαλει στην σωστη κατηγορια το thread αυτο, παρακαλω τους mod να το μετακινησουν οπου αυτοι νομιζουν καλυτερα

Thanks

Edit : Εβαλα και το torrent στο mediafire

http://www.mediafire.com/?6cea9udbldncpta

Greek Riots June 2011 - The Truth (pics and videos).zip

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.