Jump to content

Αγορά ακουστικών (headset)

apostolis159

Recommended Posts

γιατι εχουν τα ιδια σχεδον χαρακτηριστικα σε αποκριση συχνοτητας και ευαισθησιας. εχουν πολυ ποιοτικο ηχο, δυνατο μπασο, ειναι ελαφρυα και γενικα εχουν τα παντα. το μονο "μειωνεκτιμα" αν το θελετε ετσι ειναι οτι εχουν 8 euro. αν αυτο σε χαλαει καπου τοτε ισως δεν κανουν για'σενα.

Υ.Γ. GruntGR πολυ ομορφη η φωτογραφια σου αλλα καταντας γραφικος! θα μπορουσε να συνοδευεται με επιχειρηματα..

Φιλε argy1 τα συγκεκριμενα ακουστηκα τα ειχαμε σε internet cafe που δουλευα. Ο ηχος τους μονο ποιοτικος δεν ειναι κατα την γνωμη μου και γενικα με το που τα παρεις στα χερια σου καταλαβαινεις με τι εχεις να κανεις.. Ενταξει μην τρελαθουμε, με 8 ευρω τι ποιοτητα να περιμενεις.. Ακομα και με το πιο φθηνο μοντελο πχ απο Sennheiser αν τα συγκρινεις θα καταλαβεις τι διαφορα υπαρχει στον ηχο και στην ποιοτητα γενικα. Σαν αναλωσιμα που τα ειχαμε στο net cafe καλα ηταν. Απο'κει και περα εσενα αν σε βολευουν, σου αρεσει ο ηχος τους και κανεις την δουλεια σου καλα εκανες και τα προτεινες και δεν μου πεφτει λογος :) Εγω απλα πιστευω οτι σε καποια πραγματα το ''οτι πληρωνεις παιρνεις'' ειναι μεγαλη αληθεια..

Παιδιά αξίζει να τα πάρω απο oc.uk αυτά: Creative Fatal1ty HS-800 Gaming Headset ?

Πόσο είναι περίπου τα μεταφορικά ξέρει κανεις, και πόσο κάνουν να έρθουν?

απο εδώ ειναι στα 37.5 με free delivery αν δεν κανω λαθος..

φτηνη λυση και και αυτά

εχεις αρκετες επιλογες για ολα τα βαλαντια και γουστα :mobile1:

απο εδώ ειναι στα 37.5 με free delivery αν δεν κανω λαθος..

φτηνη λυση και και αυτά

εχεις αρκετες επιλογες για ολα τα βαλαντια και γουστα :mobile1:

*Unfortunately, we are unable to deliver items over £30 to Greece.

Το ήξερα το site, και κάτι για περιορισμό θυμόμουν. Έχει τελικά...:hm:

Και 37,5€ = ~33£, οπότε άκυρο από play.com...

Για το Overclockers UK δεν ξέρεις, ε? Έχω ακούσει καλα λόγια, απλά δεν ξέρω τι παίζει απο μεταφορικά, μη πληρώσω και τα μαλλιά της κεφαλής μου!(έχω και πολλά τρομάρα μου!:p)

Τo Πλαίσιο πάντως τα έχει 50€, ενώ εκει ~36€ (32£)..

το oc.co.uk για τα συγκεκριμένα εχει 20 λιρες μεταφορικα με DHL..δε νομιζω οτι συμφερει..

δες στο amazon.co.uk νομιζω τα εχει φτηνοτερα και στελνει ελλαδα..

Παιδιά επειδή και εγώ για τα βράδια τώρα που θα έχω άδεια χρειάζομαι ακουστικά καλής ποιότητας τα Roccat 7.1 usb τα έχει κανείς? Που μπορώ να τα βρω Ελλάδα ξέρουμε?

Επίσης σε ποιο επαγγελματικά Bose, Sennheiser κλπ υπάρχουν ακουστικά με μικρόφωνο με usb που να είναι 5.1 7.1?

το oc.co.uk για τα συγκεκριμένα εχει 20 λιρες μεταφορικα με DHL..δε νομιζω οτι συμφερει..

δες στο amazon.co.uk νομιζω τα εχει φτηνοτερα και στελνει ελλαδα..

10 λιρες κάτω, μια χαρά. Από αμαζον τι μεταφορικά παιζουν για ελλάδα? (είμαι νέος στις αγορες μεσω ιντερνετς και δεν έχω ξαναπαρει απο εκει!)

[ame]http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/ref=mk_gship_olp?ie=UTF8&nodeId=200039400&pop-up=1[/ame]

Αυτό σημαίνει ότι για αγορές άνω των 25 λιρών έχει δωρεάν αποστολή και για ελλάδα? (ξέρω αγγλικά, αλλα θέλω να σιγουρευτώ:))

Βρήκα στην Δάφνη κοντά στο ΜΕΤΡΟ μαγαζί με πολλά headset με καλές τιμές.

ROCCAT STUDIOS V3.0

τα παραπάνω γύρω στα 82€.

Τι λέτε υπάρχει κανείς κάτοχος?

Υποπτεύομαι ότι το 5.1/7.1 στα ακουστικά είναι ψιλοmarketing και αξίζει περισσότερο ένα καλό στέρεο headset/ακουστικα.. Δεν ξέρω, ας μας πει κάποιος που έχει γνώσεις στο θέμα.:...:

Δεν νομίζω να είναι μόνο θέμα marketing. Πάντως καλό θα ήταν αν υπάρχει κάποιος κάτοχος να μας διαφωτίσει.

Δεν μιλάω μόνο για τα συγκεκριμένα, γενικά. Νομίζω ότι κάπου εντός του φόρουμ κάποιος είχε πει κάτι τέτοιο αλλά δεν θυμάμαι τώρα που το είδα..:wassat:

Φίλε μου μαζί σου είμαι, ούτε εγώ θέλω να δώσω 80€+ και να κλαίω τα λεφτά μου. Για αυτό ρωτάω για κάποιον κάτοχο...

Φίλε μου είμαι κάτοχος των roccat kave.Απλά θα σου πω ότι σε αυτά τα χρήματα αλλά και με παραπάνω,δεν έχω δοκιμάσει καλύτερα ακουστικά.Απλά τα σπάνε.

Πραγματικός 5.1 ήχος.

Σε gaming είνια όλα τα λέφτά.Κάθε λεπτομέρια από κάθε πλευρά που έρχεται ο ήχος.

Στις ταινίες,επίσης.

Στη μουσική υστερούν κάπως,αλλά εκεί δε με απασχολεί!

Έχουν πολλά συν όπως: 1)συσκευή ρύθμισης έντασης ήχου,2)mute μικροφώνου ή ήχου,3)εναλλαγής μεταξύ ταινίας ή game mode,4)ρύθμιση χαρακτηριστικών ήχου(μπάσο...)5)κλειστού τύπου που μπαίνει όλο το αυτί μέσα έτσι ώστε να μην ακούνε οι γύρω! και πολλά άλλα.

Άμα γουστάρεις πέρνα για ένα καφεδάκι να τα δεις κιόλας!

Τελικώς,τα προτείνω ανεπιφύλακτα.:T:

Και με τα superlux 668b που εχω μπορεις να καταλαβεις που βρισκεται ο αντιπαλος.

Γενικοτερα ειναι μαρκετινγ το 5.1 στα ακουστικα, αμα κανεις ενα γοογκλ θα βρεις πολλες πληροφοριες. Αμα θελεις καλο ηχο παρε ενα συμπαθητικο χεντσετ και μια καρτα ηχου καλη ( x-fi creative) τοτε θα καταλαβεις διαφορα.

• 2 weeks later...

Παιδιά, αν πάρω αυτά από το συγκεκριμένο κατάστημα θα μου τα στείλουν? Λένε ότι δεν στέλνουν πανω απο 30 λιρες ελλάδα, αλλα ενας φίλος περυσι πηρε τo AC Brotherhood Codex Edition για PS3 και το στείλανε κανονικά. (ουτε καν κοντα στις 30 λιρες, πανω απο 60 ηταν.)

Τι λέτε? Δεν έχω γνώμη για αυτό το κατάστημα αν και έχω ακούσει καλα λόγια..

Αλλιώς θα παω αυριο να τα πάρω απο πλαίσιο στα 50€..(overpriced, αλλα είμαι καιρο χωρις ακουστικά και μου έχει λείψει το BF :p)

Παιδιά, αν πάρω αυτά από το συγκεκριμένο κατάστημα θα μου τα στείλουν? Λένε ότι δεν στέλνουν πανω απο 30 λιρες ελλάδα, αλλα ενας φίλος περυσι πηρε τo AC Brotherhood Codex Edition για PS3 και το στείλανε κανονικά. (ουτε καν κοντα στις 30 λιρες, πανω απο 60 ηταν.)

Τι λέτε? Δεν έχω γνώμη για αυτό το κατάστημα αν και έχω ακούσει καλα λόγια..

Αλλιώς θα παω αυριο να τα πάρω απο πλαίσιο στα 50€..(overpriced, αλλα είμαι καιρο χωρις ακουστικά και μου έχει λείψει το BF :p)

κανε λογαριασμο,αν δεν εχεις,βαλτα στο καλαθι,προχωρα την παραγγελια.

αν υπαρχει οριο,απλα σε καποιο βημα της παραγγελιας δεν θα σε αφησει να προχωρησεις...δεν χανεις κατι..αν πανε ολα καλα κ φτασεις μεχρι τελους την παραγγελια,καλοριζικα!

Πήρα τελικά τα HS800 από πλαίσιο!

Πολύ καλη ποιότητα, ελαφριά και βολικά αν και θέλουν λίγο συνήθεια γιατί δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κλειστού τύπου. Καμιά ωρίτσα+ που έπαιζα bf ο ήχος καλός, καθαρός, με ωραίο μπάσο. Το μικρόφωνο δεν δοκίμασα ακόμα γιατί έπαιζα μόνος, αλλα θα έρθει η ώρα του. Λέω το βράδυ να δω καμιά ταινιούλα, έτσι δοκιμαστικά..

Πάω τώρα να παίξω κι άλλο για να σχηματίσω καλύτερη γνώμη! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.