Jump to content

Αγορά ακουστικών (headset)

apostolis159

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Μέχρι προχθές είχα ένα headset της logitech από τα απλά και οικονομικά (25€) και η αλήθεια είναι ότι ήμουν ευχαριστημένος με τον ήχο τους (δεν ζητούσα και τρελά πράγματα), αν και μετά από αρκετές ώρες κούραζαν τα αυτιά μου και πονούσαν γιατί δεν ήταν κλειστού τύπου(μάλλον). Από προχθές άρχισαν να ακούγονται εξωγήινοι και να μη δουλεύει το μικρόφωνο, οπότε πάμε για αλλαγή.

Έχουμε λοιπόν τις προϋποθέσεις: (τρομάρα μου!:p)

1. Χρήση σε games (fps κυρίως, τα υπόλοιπα παίζονται και με ηχεία) και ταινίες (τα βράδια για να μην ακούγεται)

2. Headset αναγκαστικά, όχι ξεχωριστά ακουστικά και μικρόφωνο

3. Κλειστού τύπου μάλλον, γιατί θέλω να μην γίνονται ενοχλητικά μετα από μερικές ώρες

4. Δεν με ενδιαφέρει η ΤΡΕΛΗ ποιότητα ήχου/κατασκευής, απλά θέλω κάτι αξιοπρεπές και με ικανοποιητική ποιότητα

5. Θα κοιτούσα σε AKG ή Sennheiser αρχικά μιας και έχω χρησιμοποιήσει προϊόντα και των 2 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος, χωρίς να αποκλείω άλλες εταιρείες

6. Τιμή δεν θέλω να ξεφύγω πολύ, ~50€ πιστεύω είναι καλά (5€ +/-)

Ελπίζω ότι δεν ζητάω πολλά, και αυτά που ζητάω "χωράνε" σε 50 περίπου €. :)

Προτάσεις?

Η σύνδεση είναι καλύτερα με 3.5μμ καρφάκια ή με usb? Σε αυτό το θέμα δεν έχω ιδέα...

Ευχαριστώ,

Αποστόλης

Το έχω ξαναδεί αυτό το θέμα.

Όμως τα παιδιά έχουν ήδη πάρει τα ακουστικά αν μιλας για την ομαδική.

Για τα ακουστικά, ναι με καλύπτουν και είναι σε καλή τιμή. Αλλά δεν έχουν μικρόφωνο... :...:

θα ήταν καλύτερα χωριστά ακουστικά μικρόφωνο δηλαδή? Δεν μου φαίνεται πολύ βολικό..

EDIT: Διευκρίνηση. Τα κλειστού τύπου δεν είναι αυτά που "αγκαλιάζουν" το αυτί ή κάνω λάθος??

(Αν κάνω λάθος διορθώστε με, αυτο που λεω κλειστού τύπου εννοω να "αγκαλιάζουν" το αυτί)

Εγώ με ξεχωριστό μικρόφωνο είμαι και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ποτέ.Και είναι πάντα δίπλα στην οθόνη,όχι κοντά στο στόμα μου.Κοίτα και σε κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω πως τα πάνε από ήχο και αν αξίζουν τα χρήματα που ζητάνε

ROCCAT STUDIOS V3.0

my-shop.gr : ROCCAT KULO - STEREO GAMING HEADSET - EU (ROC-14-600)

Τα είχα υπόψιν μου τα kulo της roccat, και ενώ φαίνονται οκ, προβληματίζομαι αν αξίζουν το 50άρι...

Ξεχωριστό μικρόφωνο και τα superlux που μου πρότεινες παραπάνω? Έτσι από απορία, ποιο μικρόφωνο?

Τα superlux τα πήρες από το site αυτό? Μεταφορικά?

Για αρχή όπως χάζευα στις πωλήσεις είδα αυτό

http://www.thelab.gr/pwliseis/roccat-kulo-stereo-headset-97207.html

Εγώ δεν τα αγόρασα γιατί δυστηχώς εκείνη την περίοδο δεν είχα τα χρήματα.Μικρόφωνο ένα απλό της logitech με 7 ευρώ.

Για αρχή όπως χάζευα στις πωλήσεις είδα αυτό

http://www.thelab.gr/pwliseis/roccat-kulo-stereo-headset-97207.html

Εγώ δεν τα αγόρασα γιατί δυστηχώς εκείνη την περίοδο δεν είχα τα χρήματα.Μικρόφωνο ένα απλό της logitech με 7 ευρώ.

Καλή ιδέα η αγγελία, αρκει να σιγουρευτώ για τα συγκεκριμένα ακουστικά.

Mic με usb η αναλογικό?

http://www.innerfidelity.com/images/DenonAHD1100.pdf

Πάρα πολύ μπάσο, αλλά όχι και τόσο ελεγχόμενο όπως φαίνεται. Αν το βάλεις σε κάρτα θα ισοφαρίσεις κάπως την απώλεια μπάσου. Η ευαισθησία τους είναι καλή.

Πάντως, αν συνδυάσεις τέτοιου τύπου ακουστικά με κάρτα ήχου καλύτερα να μην ξεπεράσεις τα 60€-80€.

Εκτός και αν παρεις μαζί κάτι τέτοιο: Lovely Cube Premium

Η κάρτα που έχω είναι η παλιά(αλλά καλή) Creative XFi Elite Pro (με την εξωτερική κονσόλα). Ποιά μου προτείνεις? Διαθέτω μέχρι 150 ευρώ..αλλά αν βρω και φθηνότερα ακόμα καλύτερα!

Η κάρτα είναι άψογη. Αν θες όμως να παίξεις καλά ακουστικά με μεγάλα μεγάφωνα όπως αυτό που δείχνεις θες ενισχυτή ακουστικών για να μην χάσεις ολόκληρα κομμάτια μπάσου. Δυστυχώς καμία κάρτα ήχου(ούτε η xonar stx) δεν μπορεί να βγάλει τον πλήρη ήχο ενός μεγάλου headset και να παίξει ψηλά χωρίς παραμόρφωση.

Αυτός που σου έδειξα αποτελεί αντίγραφο του Lehmann black cube linear με τα ίδια υλικά. Ο τελευταίος έχει 800€ αν θυμάμαι καλά και δεν αξίζει τα λεφτά του.

Στα 225$ όμως που έχει ο lovely cube, είναι ανώτερος από σχεδόν οποιονδήποτε άλλο επώνυμο ενισχυτή του εμπορίου και πιθανότατα ο τελευταίος που θα χρειαστείς.

Υ.Γ: Με ενισχυτή θα κοίταγα προς beyerdynamic μεριά ή και AKG αν ήθελα μπόλικο και καθαρό μπάσο. Για πιο ισορροπημένο ήχο θα πήγαινα για τα 555 της senn. Ο grunt.gr λέει πως και κάτι jvc που δεν θυμάμαι μοντέλο, κλειστού τύπου στα 60€ περίπου είναι καλά.

Υ.Γ: .... Ο grunt.gr λέει πως και κάτι jvc που δεν θυμάμαι μοντέλο, κλειστού τύπου στα 60€ περίπου είναι καλά.

Για τα JVC HARX-700 λεει...Εχω τα 900 και πραγματικα ειναι απιστευτα καλα για τη τιμη τους :T:

Παιδιά πως σας φαίνονται αυτά?

Sennheiser Worldwide - PC 151, computer Headset, Noise cancelling microphone -

Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Η κάποια παρόμοια όπως τα 161?

Τα βρίσκω στο amazon.co.uk στις 35 λίρες(= 40€).

Για τα JVC HARX-700 λεει...Εχω τα 900 και πραγματικα ειναι απιστευτα καλα για τη τιμη τους :T:

Τελικά κατέληξα στα JVC HA-RX900

. τα βρήκα 55 ευρώ και ότι review διάβασα τα βγάζουν πολύ καλά...μου φαίνονται πολύ "τίμια"

Παιδιά αυτά αξίζουν? Γιατί και η τιμή τους είναι καλή γενικά.

Έχουν κάποια διαφορα απο αυτά? Γιατί αν είναι τα ίδια συμφέρει το πλαίσιο που τα έχει 20€ λιγότερο..

δεν ειναι αναγκη να σκασεις 70 euro να παρεις ακουστικα. τα ακουστικα στο λινκ παρακατω τα αγορασα εγω και αλλοι 2 φιλοι μετα απο μενα γιατι μολις τα ειδαν επαθαν πλακα. ειναι αυτο που ζηταει καποιος απο ενα fps παιχνιδι με καλο ηχο και κυριως σε τιμη λογικοτατη για τα σημερινα δεδομενα..

TEAC HP-2 COMFORT HEADPHONES - - E-SHOP.GR

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.