Jump to content

Μεχρι αυριο πρεπει να ξερω! Θελω τη γνωμη σας!

fanisk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ανεξαρτητως χρηματωνμ για το συστημα της υπογραφης μου με μια 1000αρα αντλια..

Ποιο ειναι καλυτερο?

Transit '87

Τριπλο HAC

Τριπλο watercooling.de

Επισης τα 2 τριπλα εχουν την ιδια τιμη...τελικη...

Και ειναι πιο ομορφο το τριτο μου φαινεται...

Παρακαλω πολυ απαντηστε μου συντομα!

Οπως σου ειπα και στο πμ εγω θα αγοραζα του Τρανσιτ. ειναι και πιο φθηνο και λιγοτερο ογκωδες και κανει παρα πολυ καλη δουλεια.

Αν ομως εχεις τα λεφτα και γουσταρεις να παρεις το καλυτερο τοτε η λυση ειναι μια.....

click the pic

wc_thermochill_he120.3.jpg

Συμφωνώ με το Ζάχο... thermochil 120.3 αν έχεις χώρο και λεφτά...... αν όχι transit all the way :cool:

Ωραια παιδες παμε για Transit ιμιτασιον μοντελο 87?

Οι τιμες ακουσα παιζουν απο 50-70 σωστα?

Ξερει κανεις που θα το βρω με καλη τιμη(οσα περισεψουν θα τα "ριξω" αλλου!) στην Αθηνα?

Ζαχο ειναι πολυ ακριβο ομως...σκεφτομουν για καμια 100 το πολυ, αλλα ειπα ανεξαρτητως χρηματων για αυτα τα 3 επειδη το transit παιζει στα 50-70 και τα τριπλα στα 94...

ΥΓ:Ο Ydinopoulos ειχε πει πως οσοι θελουμε απο watercooling.de να του πουμε επειδη θα παραγγειλει αυριο...για αυτο σκεφτομουν για το τριπλο...

Πάρε στο 2310519687.. ζήτα το ψυγείο και στο στέλνουν με Courier ή με ΚΤΕΛ . όπως θες :)

Δημητρη τι αριθμος ειναι αυτος? Θεσσαλονικη?

Ποσο κανει? Ποσο ειναι τα μεταφορικα με κτελ ξερεις?

Και φυσικα ποτε θα το εχω?

Ευχαριστω πολυ παντως!

Συγγνωμη ρε παιδια που σας ζαλιζω με ερωτησεις, αλλα θελω να τελειωνω επιτελους με το νερο!

Φανη στειλε μου με πμ τα στοιχεια σου και θα σου το στειλω εγω την Δευτερα με το ΚΤΕΛ για να μην παιδευεσαι αλλο.

Αν δε σε ενδιαφέρει η τιμή θα πρότεινα το Τριπλό HAC Είναι πολύ ποιο σουλουπωμένη κατασκευή και θα καταφέρεις να τη τακτοποιήσεις ευκολότερα

Επίσης οι ανεμιστήρες στηρίζονται κανονικά βιδωτά επάνω του χωρίς τσαπατσούλικες πατέντες σειρά έχουν οι σωλήνες που τοποθετούνται άνετα πάνω στα έτοιμα ρακοράκια. κλπ κλπ

Δεν ξερω ρε παιδια...προτιμω να παρω κατι και να το πληρωσω μια και καλη παρα να κανω αναβαθμισεις...

Για το τριπλο με βολευει παρα πολυ αυτη η ευκολια που εχει...μπαινουν βιδωτα...ετοιμα ρακορ...και ο Γιωργος-greekfragma μου λεει οτι ειναι και 3-4 βαθμους κατω...

Γνωριζει καποιος ποσο ειναι το μηκος του ψυγειου του Transit?

Το Transit ομως δεν ειναι ετοιμο...και θα ειναι ψιλοτσαπατσουλικο...

ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΤΟΥ HAC H TOY WATERCOOLING.DE?

ΑΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ? ΤΟΥ HAC H TOY WATERCOOLING.DE?

καλυτερα του watercoooling.de ,του HAC μου φαινεται οτι πρεπει να κανεις μοντ στις εξοδους

Αρχική απάντηση από jax7480 [Χθες, στις 23:03]

Φανη στειλε μου με πμ τα στοιχεια σου και θα σου το στειλω εγω την Δευτερα με το ΚΤΕΛ για να μην παιδευεσαι αλλο.

Eίναι σωληνωτό οπότε έχει χειρότερη ροή απο το transit και γενικά απο οποιοδήποτε κυψελωτό ψυγείο.

@fanis Αν μένεις αθήνα πέρνα μια βόλτα απο δάφνη, έχει ένα μαγαζί με ψυγεία αυτοκινήτων, απο εκεί αγόρασα το δικό μου (τριπλό χάλκινο και κυψελωτό...) μόλις 40 ευρώ. Γενικά δεν αξίζει να τα σκάσεις για transit αν μπορείς να βρείς κάτι καλό και φτηνότερο (ψάξιμο θέλει)

jogi μιλας για το τριπλο ε?

Μα ο greekfragma μου ειπε οτι με τους 3 ανεμιστηρες, το τριπλο ειναι και 3-4 βαθμους κατω...

Αθηνα μενω, Περιστερι...

Γμτ..το τριπλο ειναι ετοιμο...ενω το transit θελει δουλιτσα(shroud κλπ..)

Του Transit τι ρακορ εχει?

Αρχική απάντηση από fANiS_K

jogi μιλας για το τριπλο ε?

Μα ο greekfragma μου ειπε οτι με τους 3 ανεμιστηρες, το τριπλο ειναι και 3-4 βαθμους κατω...

Γμτ..το τριπλο ειναι ετοιμο...ενω το transit θελει δουλιτσα(shroud κλπ..)

Του Transit τι ρακορ εχει?

O greek fragma πως ακριβως το μετρησε αυτο? ειχε και τα 2 ψυγεια. Και δοκιμασε πρωτα το ενα και μετα το αλλο στο ιδιο σεταπ? Και αν ναι, ιδιες θερμοκρασιες χωρου, αντλια και block????

το τρανσιτ εχει ρακορ μιση ιντσα.

Ωχ σορρυ Ζαχο ξαναειδα το πμ του Γιωργου αλλα ελεγε οτι το transit ειναι καλυτερο για 3-4 βαθμους, αλλα δεν εχει τις ευκολιες(shroud) του τριπλου...

Αλλα οταν μου το εστειλε ημουν πολυ κουρασμενος απο το διαβασμα λογω εξετασεων και καταλαβα λαθος...

Γιωργο συγγνωμη ρε συ!

Βασικα το transit δεν θελει shroud! Εγω τους 12αρηδες τους εχω δεσει με δεμετικα και οι δεν εχει απολειες!

το τράνζιτ έχει σωλήνες κάπου 16μμ εξωτερικά. με μεγάλο μήκος μάλιστα. θα χρειαστεί να τους κόψεις... για τη διάμετρό τους μην ανησυχείς, αν τα λάστιχα είναι καλά, θα μπουν, έστω με λίγο ζέσταμα...

πάντως εγώ τους έκοψα από τη ρίζα και μου έβαλε ο ψυγειάς ρακόρ μισής ίντσας...

επίσης είναι πολύ καλό ψυγείο και ακόμα και με πολύ χαμηλόστροφα φαν, αποδίδει καλά...

Eγω ειχα και τα 2...

Το τριπλο του Hac εχει ολες τις ευκολιες ενος ετοιμου για w/c ψυγειου και ειναι πολυ ομορφο..

Εχει ομως μετρια ροη σε σχεση με το τρανσιτ..

Με ενα fan πανω και στα 2 το transit ειναι καλυτερο κατα 2-3 βαθμους....

Αν βαλεις ομως 3 στου hac και 2 που χωρανε στο τρανστι δεν ξερω τι γινεται...

Επησεις σκεψου οτι το τρανσιτ κανει 50-60ε + τα εξοδα του ψυγεια για να κοψει εισοδο εξοδο και να προσαρμοσει ρακορ μισης ιτζας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.