Jump to content

Reficul Goes Live (DJ-Chris On Decks)

Reficul

Recommended Posts

Οπως οι περισσοτεροι ξερετε τα tweaks - pcs δεν ειναι η μονη μου ασχολια , ασχολουμε επισης και με την μουσικη (περισσοτερο DJ)

Ξεκινησα λοιπον για την νεα χρονια δυναμικα με την συνεργασια μερικων φιλων και προωθω την δουλεια μου .

Το καινουργιο μου website : DJ Chris & DJ Chris

Με αρκετους χορηγους και βοηθεια ηδη ξεκινησα καμπανια globally .

p.s : οχι δεν παω για πλανηταρχης

Σε οσους αρεσει το ειδος μουσικης που παιζω καθε τριτη εχω εκπομπη στις 23.00 στον online σταθμο

blueraccoon.fm

φυσικα θα ακολουθησουν ακομα 9 ραδιοσταθμοι 2 στην Νεα Υορκη που παιζουν και online

και οι υπολοιποι Σινγκαπουρη , Λιβανο και Ευρωπη (φυσικα Ολλανδια )

Μερικα links :

DJ-Chris | Facebook (Facebook Page)

Chris Lymperopoulos | Facebook (Facebook profile)

Chris Lymperopoulos (DJ_Chris_L) on Twitter (twiter)

DJ-Chris on Myspace (Myspace)

YouTube - ‪DeeJayChrisL's Channel‬‏ (Youtube)

Dj-Chris L's sounds on SoundCloud - Create, record and share your sounds for free (Soundcloud ) free download

CHRIS (CY) - The DJ List (DJ List) Vote for me

blueraccoon.fm - Schedule (Radio Station Schedule)

blueraccoon.fm - DJs (Radio Station DJ's)

p.s : Θερμη παρακληση αν εχετε χρονο Vote for me στο πιο κατω link που μπορειτε να κανετε login και με facebook

CHRIS (CY) - The DJ List (DJ List) Vote for me

Διαγωνισμος : ψηφιστε με στην σελιδα του DJ list και καντε like το facebook page μου και παρτε μερος στην κληρωση για ενα media player & 5 32gb usb sticks .. οι νικητες θα λαβουν εμαιλ και θα αναρτηθουν εδω ...

Contest : Vote for me on DJ-List and like my facebook page and get yourself into the draw for 1 AC-Ryan 73700 and 5 free 32GB usb sticks (Contest ends 31/8/2011 and the winners will receive a confirmation email via deejaychris.com and list of winners will be posted here )

Για οσους θα ειναι Κυπρο στις 13/8/2011

Θα παιζω live στο Guaba Club στην Λεμεσο Guaba Beach Bar | Facebook N.22 στον κοσμο !!!δωρεαν εισοδος

Φιλικα

Reficul

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.