Jump to content

Razer Naga (slippery sides)

Heir of a dying day

Recommended Posts

Παιδια εχετε μηπως καμια ιδεα πως θα μπορουσα τα πλαινα του razer naga απο γλιστερα να τα κανω να μην γλιστρανε?

Γιατι επαιζα με το DA black το οποιο εχει non-slip sides και τωρα που πηγα να παιξω με το naga...μου κακοφανικαν πολυ τα γλιστερα πλαινα του!

Μεγαλη αποτυχια αυτα τα γλιστερα πλαινα στα razer ποντικια κατα την γνωμη μου!

Επειδή είμαι και από αυτούς που θέλουν πολύ καλό grip στα ποντίκια, ιδίως τώρα με την ζέστη που ιδρώνει η παλάμη πιο εύκολα, έβαλα στο συρτάρι το Logitech G500 και έπιασα στο CM Storm Spawn.

thumb.php?prod=24&id=139

Δώσε βάση στα πλαϊνά Rubber Grip / ABS Plastic που διαθέτει. Τώρα αν σκεφτείς κάποια ανάλογη πατέντα να κάνεις στο Razer σου έχει καλώς.

Να μια άλλη λύση. OK το ξέρω γίνομαι υπερβολικός

:pPeregrine Gaming Glove

το θεμα μου ειναι οτι ειναι μοναδικο ποντικι με τοσα πολλα κουμπια οπου εχει γινει ενα με το χερι μου στα mmorpg και δεν μπορω χωρις αυτο!:(

Το βασικοτερο προβλημα του ειναι οτι εχει πολυ γλιστερα κουμπια...εαν μπορουσα να τα κανω κατι ωστε να μην γλιστρανε θα ημου υπερευχαριστημενος!

Λοιπόν, η «υπερβολή» του env0y μου έδωσε μια ιδέα...

Αυτή:

Laimbock%20autohandschoen.jpg

(φθηνότερη από το να αλλάζεις ποντίκια και δεν χάνεις την εγγύηση κάνωντας πατέντες)

:clap: Κάνουν και για τον κήπο

Επειδή είμαι και από αυτούς που θέλουν πολύ καλό grip στα ποντίκια, ιδίως τώρα με την ζέστη που ιδρώνει η παλάμη πιο εύκολα, έβαλα στο συρτάρι το Logitech G500 και έπιασα στο CM Storm Spawn.

thumb.php?prod=24&id=139

Δώσε βάση στα πλαϊνά Rubber Grip / ABS Plastic που διαθέτει. Τώρα αν σκεφτείς κάποια ανάλογη πατέντα να κάνεις στο Razer σου έχει καλώς.

Να μια άλλη λύση. OK το ξέρω γίνομαι υπερβολικός

:pPeregrine Gaming Glove

Πολυ καλο ποντικι το συγκεκριμενο, πρεπει να ειμαστε οι μονοι σε ολο το lab που το εχουμε :p , σκεφτομαι να το αγορασω 2η φορα οταν βγει στην αμερικη ( δηλωσανε πως θα εχουν φτιαξει το ζορικo καλωδιο και τα ποδια που γδερνουν λιγο )

Ρε παίδες με το Spawn.Είχα το MX 510 και το είχα λατρέψει. Μου χάλασε και έχω ξεμείνει με το παλιό Intellimouse Optical το οποίο όμως έχει γυαλιστερή επιφάνεια και επειδή ιδρώνω εύκολα έχει τύχει ακόμα και να μου φύγει από το χέρι. Υπάρχει κάτι προσιτό και με καλή επικάλυψη? Το Spawn τί λέει και πόσο κάνει?

Ρε παίδες με το Spawn.Είχα το MX 510 και το είχα λατρέψει. Μου χάλασε και έχω ξεμείνει με το παλιό Intellimouse Optical το οποίο όμως έχει γυαλιστερή επιφάνεια και επειδή ιδρώνω εύκολα έχει τύχει ακόμα και να μου φύγει από το χέρι. Υπάρχει κάτι προσιτό και με καλή επικάλυψη? Το Spawn τί λέει και πόσο κάνει?

Το spawn είναι για μένα το καλύτερο value for money που μπορείς να αποκτήσεις σαν χρήστης. Πραγματικά το χέρι δένει πάνω του, ο αντιχειρας έχει πλήρη επαφή με την λαστιχενια επιφάνεια όπως επίσης και το μικρό δάχτυλο.

Το μόνο που θα ήθελα παραπάνω θα ητανε μία φωτεινή ένδειξη πάνω του με τα DPI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.