Jump to content

Τροφοδοσια επεξεργαστη

fortenick

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια.Εχω μια ερωτηση.Το 4πινο καλωδιο τροφοδοσιας του επεξεργαστη,χρειαζεται?και αν ναι,γιατι??????

Δεν έχω δοκιμάσει χωρίς το τετράπινο γιατί από ότι ξέρω οι P4 χρειάζονται πρόσθετη τροφοδοσία. Δεν ξέρω με τους Athlon τι παίζει. Πάντως αν δεν έχει τέτοια θύρα η mobo σου δεν χρειάζεται να ανυσηχείς μιας και αυτό σημαίνει οτι δεν χρειάζεται.

H Μιτρικη μου εχει τετοια θυρα,αλλα εγω δεν τη χρησιμοποιω.Μηπως υπαρξει προβλημα?:unsure:

Δε ξέρω γενικά τι γίνεται αλλά πάντως εγώ μια φορά άναψα τη μητρική μου χωρίς την επιπλέον 12V λειτούργησε κανονικά

Εξ αλλού δε δίνει τίποτα διαφορετικό σε τάσεις από την κλασσική 12αρα του τροφοδοτικού απλά είναι ενίσχυση της ήδη υπάρχουσας καλωδίωσης για να αντέχει τα επιπλέον Ampere που τρώει το σύγχρονο hardware

Να τη χρησιμοποιήσεις γιατί ζορίζεις πολύ τις υπόλοιπες γραμμές τροφοδοσίας στο τυπωμένο κύκλωμα της μητρικής

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.