fortenick Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 Γεια σας παιδια.Εχω μια ερωτηση.Το 4πινο καλωδιο τροφοδοσιας του επεξεργαστη,χρειαζεται?και αν ναι,γιατι??????
Makis Hourdakis Ιούνιος 5, 2004 #2 Ιούνιος 5, 2004 Δεν έχω δοκιμάσει χωρίς το τετράπινο γιατί από ότι ξέρω οι P4 χρειάζονται πρόσθετη τροφοδοσία. Δεν ξέρω με τους Athlon τι παίζει. Πάντως αν δεν έχει τέτοια θύρα η mobo σου δεν χρειάζεται να ανυσηχείς μιας και αυτό σημαίνει οτι δεν χρειάζεται.
fortenick Ιούνιος 5, 2004 Author #3 Ιούνιος 5, 2004 H Μιτρικη μου εχει τετοια θυρα,αλλα εγω δεν τη χρησιμοποιω.Μηπως υπαρξει προβλημα?
kaynd Ιούνιος 5, 2004 #4 Ιούνιος 5, 2004 Δε ξέρω γενικά τι γίνεται αλλά πάντως εγώ μια φορά άναψα τη μητρική μου χωρίς την επιπλέον 12V λειτούργησε κανονικάΕξ αλλού δε δίνει τίποτα διαφορετικό σε τάσεις από την κλασσική 12αρα του τροφοδοτικού απλά είναι ενίσχυση της ήδη υπάρχουσας καλωδίωσης για να αντέχει τα επιπλέον Ampere που τρώει το σύγχρονο hardware Να τη χρησιμοποιήσεις γιατί ζορίζεις πολύ τις υπόλοιπες γραμμές τροφοδοσίας στο τυπωμένο κύκλωμα της μητρικής
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.