mauros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2004 δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται.cpu:athlon xp-m@2,2(11x200)memory:2x512 mushkin special@(200 mhz@11-2-2-2@2,7volts)mobo:an7εχω δοκιμασει απο τα original bios το 1,4 και 1,5 και το modded του endu αλλα δεν πρεπει να ειναι θεμα bios τελικα.οι μνημες ειναι errorfree και στο memtest και στο windows diagnostic σε αυτα τα mhz/volt.εχω δωσει volt παντου,ε αυτο το $#!@ το blend test του prime δεν λεει να τρεξει με τιποτα πανω απο δεκα λεπτα.επισης εβαλα 6-2-2-2 timmings καθως και δοκιμασα και σε single channel,ματαια.και παραπανω bus να βαλω παλι δεν τρεχει.καμμια ιδεα?εαν εχουν χτυπησει τα windows επηρεαζεται το prime?τα δικα μου την εχουν ακουσει λιγο...η εκδοση του prime που εχω ειναι η 23.8.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Μια πονεμενη ιστορια ειναι Arapis το prime.Μην το ψαχνεις και πολυ. Αν το μηχανημα μπορει να βγαλει κανα 3ωρο-4ωρο λουπες στο 3dmark2001 ειναι μια χαρα. Το prime πιθανοτατα βγηκε για να μας σπαει τα @@.Στο δικο μου μηχανημα με τον προηγουμενο επεξεργαστη μολις το εβαζες να τρεξει(2πλο) χτυπουσε στα 10-20 δευτερολεπτα. Το ξαναετρεχες και εβγαζε ενα 8ωρο περιπου χωρις να χτυπησει κανενα απο τα 2 τεστ.Σε αυτον που εχω τωρα τρεχει εξαρχης 7-8 ωρες χωρις να χτυπησει. Αλλαγη δεν εγινε σε τιποτα περα απο τον επεξεργαστη ο οποιος ειναι ακριβως ιδιος(3GHz P4) απλα διαφορετικο stepping.3 λαλουν και 2 χορευουν ειναι το προγραμμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούνιος 5, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 λολ,οκ jax το επιασα το υποννοουμενο.θα αρχισω μου φαινεται με το 3δμαρκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2004 Μια από τα ίδια...για αυτό το γείωσα το Prime μου έχει σπάσει τα νεύρα...δε γουστάρει n-force2. Tουλάχιστον DFI/Abit που δοκίμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeanKon Ιούνιος 8, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Αρχική απάντηση από Spyrus [05-06-2004 15:08] Μια από τα ίδια...για αυτό το γείωσα το Prime μου έχει σπάσει τα νεύρα...δε γουστάρει n-force2. Tουλάχιστον DFI/Abit που δοκίμασα. Κι εγω ABIT εχω Σπυρο σαν τη δικη σου και τρεχει αψογα το Prime. Βασικα το Blends FFT στρεσσαρει ολα για ολα κανονικα θα επρεπε να χαλαρωσεις timings και να το ξαναδοκιμαζες το κολλημα ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Ιούνιος 8, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 Aν είναι να κατεβάζω 4-5 για να βγάζω το Prime ενώ βγάζω όλα τα άλλα δε με χαλάει για αυτό το γειώνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούνιος 8, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2004 πρέπει να έχει bugΈχει δίκιο ο Zάχος και σε μένα μια βγάζει Blend μια δε βγάζει. (χωρίς να αλλάξω κάτι) και δεν είναι CPU αφού το blend τις μνήμες checkάρει. Τo diagnostic του CPU hot tester είναι πολύ καλύτερο και αναλυτικότερο. (αυτό είναι δε ξανατρέχω blend) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιούνιος 9, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Στο prime-blend έχω παρατηρήσει ότι streesάρει το page file μου :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeanKon Ιούνιος 9, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Χθες, στις 23:32] πρέπει να έχει bug Έχει δίκιο ο Zάχος και σε μένα μια βγάζει Blend μια δε βγάζει. (χωρίς να αλλάξω κάτι) και δεν είναι CPU αφού το blend τις μνήμες checkάρει. Τo diagnostic του CPU hot tester είναι πολύ καλύτερο και αναλυτικότερο. (αυτό είναι δε ξανατρέχω blend) Το Hot CPU Tester Pro ακομα και σε high priority πολλες φορες δεν κανει τοσο εντονο τσιτωμα ας πουμε πιανω 2500 γιγα με αυτο ενω αν παω να τρεξω στα ιδια γιγα XMPG διπλο τοτε τρωω ΒΑΝ......... :D Για τριπλη συμπιεση βιντεο??? Ουτε κατα διανοια LOL ακομη και τα 32Μ του SuperPi δεν τρεχουν στα 2500.... Τεσπα το καθε προγραμμα παρουσιαζει τρελλες διαφοροποιησεις αναλογα με το συστημα ωχ γινεται χαμος και βαριεμαι να τα λεω μια και τα περιγραφω στις οδηγιες.... Βασικα μονο στην Epox 8RDA3+ v1.1 ειχα προβληματα με το Prime95 και με εναν μακαριτη 2500+....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Μάρτιος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Μετά από πολλές δοκιμές προγραμμάτων φόρτισης CPU κατέληξα ότι το PRIME είναι το πρόγραμμα αναφοράς για σταθερότητα. Φορτίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο το σύστημα (φαίνεται και από τις θερμοκρασίες που ανεβάζει) και αν είναι σταθερό στο PRIME Μπορέι να τρέξει οτιδήποτε. Αντίθετα με προγράμματα όπως Hot CPU tester, S&M κτλ η πίεση δεν είναι τόσο έντονη και τα αποτελέσματα σταθερότητας πλασματικά.Το θέμα ύπαρξης bug κτλ στο Prime το αφήνω ασχολίαστο. Αν το σύστημα σας είναι σταθερό σε default και ασταθές στο oc τότε δεν φταίει το prime.Επίσης μερικοί μπορούν να συμβιβαστούν με 3 ώρες 3dmark αλλά πάλι τονίζω ότι το η σταθερότητα με βάση 3dmark είναι πάλι πλασματική.Συμπερασματικά: όποιος θέλει πραγματικά να έχει σταθερό σύστημα ας το δοκιμάζει με το prime. Αν είναι prime stable θα είναι και σε όλα τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάρτιος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Tristeno μου εχει τυχει να βγαζει blend για καμια ωρα (δεν το συνεχισα) και να πεταει λαθος το snm στις μνημες μεσα στο πρωτο δευτερολεπτο! οσο για θερμοκρασιες το snm για cpu εμενα μου ανεβαζει περισσοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάρτιος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 14:51] αν είναι σταθερό στο PRIME Μπορέι να τρέξει οτιδήποτε μετα απο 14 ωρες prime, δε μπορουσα να επεξεργαστω αρχειο 150ΜΒ στο photoshop. τελικα, αλλαζοντας timings, εφτιαξα το αρχειο.αλλα μετα δεν ετρεχε το prime.προσωπικα προτιμω το S&M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Οκτώβριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2005 Για να μην ανοιγω νεο thread μιας και αυτο ειναι παραπαλησιο...Δοκιμαζω σημερα εναν 3.2 northwood και εχω προβλημα...Ενω το cpu φενεται σταθερο σε ενα FSB τρεχωντας games και το normal mode του S&M στο 2x prime 95 μετα απο 1-2 λεπτα βγαζει ενα μηνυμα του στυλ "hardware failure check stress.txt" ...Το θεωρω περιεργο γιατι εγω κατεχω εναν 2,6C και οταν ηταν ασταθης απλα εβγαζε ενα μηνυμα "1 failure after 1h 24min" κλπ....Υπαρχει καποια διαφορα αναμεσα στα 2 αυτα cpu που τρελενει το prime???Το S&M θεωρειται αξιοπιστο για Ρ4 νορθυ??__________________ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.