Jump to content

2 pc 1 adsl

antonis

Recommended Posts

εχω 2 pc αυτο της υπογραφης μου και σκεφτομαι να βαλω και ενα pentium 3 στην ιδια γραμμη adsl χωρις την αγορα router . με καρτα δυκτιου στο pentium 3 μπορω να μοιραζω internet ?

Κάποια στιγμή είχα κάνει κάτι αντίστοιχο. Αν θυμάμαι καλά το είχα λύσει μαρκάροντας από το network connections την κάρτα δικτύου που συνδέεται με το άλλο pc και τη σύνδεση που θέλω να μοιράσω, δεξί κλικ και bridge connections. Δεν έχω κάτι εύκαιρο για να το δοκιμάσω τώρα. Δες αν θα παίξει έτσι και αν όχι το δοκιμάζω και σου λέω.

γινεται αλλα μπορεις καλλιστα να παρεις ενα switchακι με 10-15 ευρω (εφοσον δεν 8ελεις να παρεις ρουτερ) και να κανεις την δουλεια σου σαν αν8ρωπας

χωρις switch/router μην ξεχνας οτι για να εχουν και οι 2 ιντερνετ 8απρεπει το ΠΨ το οποιο 8α λειτουργει σαν "server" να ειναι ανοιχτο προκειμενου να μπορει να δει κ το δευτερο νετ

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να του πω, αλλά επειδή λέει χωρίς την αγορά router μάλλον έχει USB modemάκι οπότε δε γίνεται αυτό. antonis για διαφώτισέ μας... Ποιο modem έχεις; Επίσης πόσες κάρτες δικτύου έχεις στο pc με το internet;

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν να του πω, αλλά επειδή λέει χωρίς την αγορά router μάλλον έχει USB modemάκι οπότε δε γίνεται αυτό. antonis για διαφώτισέ μας...

δεν γινεται δηλ.αυτο που ειπε ο CrazyAnt? δηλ με ενα switch να μοιρασει το νετ?

σε μενα παντως δουλεψε με ενα us robotics switcακι μια χαρα.

λοιπον να σας πω πως εχω usb modem .εχω ενσωματομενη καρτα δυκτιου στο pc με το internet και εχω και μια pci καρτα δυκτιου που θα την βαλω στον pentium 3 . εγω σκεφτηκα μιας και ενα απο τα 2 pc πρεπει να μενει ανοιχτο (κατεβασμα) να βαλω το modem στον p3 και να μοιραζω ιντερνετ στο αλλο pc . οποτε θα το ψαξω μετα τις γιορτες και θα ενοιμερωσω. σας ευχαριστω ολους για τις ιδεες

Πιστεύω ότι με 30e το πολύ μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου.

Ένα μεταχειρισμένο Speedtouch 530 κι ένα 5άρι/8άρι switch στα 100

δεν θα σου βγουν περισσότερο από αυτή την τιμή.

@2cpu Αν είναι USB το modem χωρίς ethernet port πως θα το συνδέσει στο switch?

Η πιο καλή λύση από θέμα κόστους και ευχρηστίας είναι αυτή που είπε ο Dr. Gonzo, δεν το συζητάμε... Αν θες να έχεις σωστή λύση ακολουθείς αυτό. Αν δε θες να δώσεις ούτε ένα ευρώ παίζεις με το bridge που σου είπα. Ότι θες δοκίμασε και εδώ είμαστε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.