Jump to content

Έλληνας Hacker δίνει στεγνά το Υπουργείο Εργασίας

G0D

Recommended Posts

Ο 31337.Grey_Hat ξεφτύλισε το Υπουργείο Εργασίας και τα τσάμπα λεφτά που έχει πληρώσει ο Ελληνικός λαός και που έχουν δώσει τόσα χρόνια τα λαμόγια για... ασφαλή συστήματα!

Δείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

#2196813 - Pastie

:getlost:

Εδώ το παλουκάρι έδωσε όλα τα στοιχεία από βάσεις δεδομένων, αρχεία ασφάλειας web server και κώδικες.....

ΗΜΑΡΤΩΝ!

Απόδειξη του τί πληρώναμε τόσα χρόνια σαν λαός για τις μίζες τους....

Ο 31337.Grey_Hat ξεφτύλισε το Υπουργείο Εργασίας και τα τσάμπα λεφτά που έχει πληρώσει ο Ελληνικός λαός και που έχουν δώσει τόσα χρόνια τα λαμόγια για... ασφαλή συστήματα!

Δείτε τον σύνδεσμο που ακολουθεί.

#2196813 - Pastie

Το σχολιο σου ειναι ατοπο... αν εχεις ασχοληθει με ασφαλεια γενικοτερα. θα επρεπε να το καταλαβαινεις.

οχι υπουργεια, κολλοσοι και σε αλλες μεγαλυτερες υπηρεσιες, καταφερνουν παλι ατομα να αποκτουν προσβαση...

κενο ασφαλειας, ναι...

λαμογια κτλ, χωρις στοιχεια, στο τι εχει επενδυθει δεν μπορουμε να λεμε.

Ενα sql injection νομίζεις ειναι κατι που το κανει ο chuck norris? Στο google βρίσκεις και τουτοριαλς :)

Γνωσεις ασφαλειας υπολογιστων να εχεις και κανεις παπαδες.

Απο τη στιγμη που αρχίζεις και τις προσωπικές επιθέσεις εισαι άξιος της μοίρας σου (reported)

Μιας και μιλάμε για θέματα ασφαλείας αυτό το καιρό (βλέπε anonymous) να πω κι εγώ κάτι. Είχα πριν κάνα τρίμηνο μια συζήτηση με ένα παιδί που ασχολείται επαγγελματικά με web-applications και μου έλεγε ότι είναι αδύνατον να ασφαλήσεις ένα site-εφαρμογή σε όλες μα όλες τις επιθέσεις. Ακόμη κι αν νομίζεις πως το έχεις κάνει, πάντα κάποιος θα βρει τρόπο να παρακάμψει τους ελέγχους σου κτλ. κτλ. Οπότε καλύπτουμε τα βασικά κι όποιος είναι έξυπνος ας προσπαθήσει να κάνει "ζημιά".

Δεν αμφιβάλω, σε υπουργικά site υπάρχουν τρύπες και ότι μας έχουν κοστίσει ένα κάρο λεφτά, αλλά μέχρι εκεί...

βαζω στοιχημα πως το πολυ σε 1 βδομαδα θα εχουμε εγγραφη νεου χρηστη που θα κανει πρωτο ποστ εδω...

""ΩΧΧΧ!!!ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο 31337 GREY HAT AIGALEW MASTER ειναι πουχει τον διεθνη κολοσσο umbrella computing και ειναι και ο μεγας τρισμεγιστος δημιουργος του alpha cms klp???@@" ΜΕΓΑΛΕ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ ΣΕ (ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ) ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΟΥ

Ενημερωνονται ολοι οι χρηστες οτι ο χρηστης u_c "δεν επιτρεπει να τον ειρωνευονται" επειδη "δεν ειναι ισα κι ομοια".Εγω που τολμησα να τον ειρωνευτω μου χακαρε τo media player και παιζει ολη την ωρα το what what in the butt του samwell.

Φαίνεται πως τo Remath δεν είχε και πολύ μέλλον τελικά... :p

μην τον εκνευριζεις,ειδαλλως θα επιληφθει το "νομικο τμημα " της umbrella computing ,οπως μας απειλουσε και την αλλη φορα στο γνωστο θρεντ...

Αρχικά, ο φίλος μας δεν έχει άδικο. Ο κώδικας είναι γελοίος και θα έπρεπε να είναι ασφαλισμένο το site από κάτι ανάλογο. Δε μιλάμε εδώ για κενό ασφαλείας σε λειτουργικό, ή στη java ή στο .Net... Μιλάμε για μια τρύπα όσο το βάραθρο Μιντανάο στις Φιλιππίνες. Προσωπικά αν δω προγραμματιστή να μου κάνει τέτοια βλακεία που να επιτρέπει sql injections, τον έχω απολύσει πριν τελειώσει η μέρα... Μιλάμε για Programming 101 εδώ...

Από εκεί και πέρα, το υφάκι, το στυλάκι και η επιθετικότητα στους υπόλοιπους, συμφωνώ, είναι για report...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PB7hWlqTSqs]YouTube - ‪SQL Injection Explained‬‏[/ame]

btw για να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς είναι το SQL injection και ποσο επικίδυνο και απλό είναι

άμα θεωρηθεί πως προωθεί το hacking να σβηστεί από admin το post

άμα είναι από moderator σε χαλάει;

btw για να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς είναι το SQL injection και ποσο επικίδυνο και απλό είναι

άμα θεωρηθεί πως προωθεί το hacking και σβηστεί από admin, θα το πω στον terminator για να μάθετε όλοι σας.

fixed

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.