Darklink Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2011 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα μιας και είναι το πρώτο μου post. Ψάχνω για αγορά ενός laptop το οποίο να μπορεί να σηκώσει όλα τα καλά παιχνίδια (τωρινά και του μέλλοντος), προγράμματα όπως Flash, Photoshop, Unity, Sony Vegas και τέτοια και γενικά να είναι "τουμπανάκι" ρε παιδί μου. Μετά από όχι τόσο πολύ ψάξιμο (περιορίστηκα στις τρεις καλύτερες εταιρίες κατά τα τη γνώμη μου για Windows OS - Asus, Lenovo, Toshiba) κατέληξα σ'αυτά που πιστεύω πως είναι καλύτερα για τη δουλειά μου. Asus G53SX Asus G74SX Το πρόβλημα τώρα ποιο είναι: Αυτά τα δύο PC δεν έχουν έρθει ακόμα Ελλάδα κι εγώ τη Παρασκευή τη κάνω για εξοχή οπότε χρειάζομαι ένα laptop για να κάνω τη πτυχιακή μου κάτω από τα δέντρα και από τις ομπρέλες των beach bar. Άρα κατ'αρχήν θέλω να ρωτήσω, γνωρίζει κανείς (ίσως και από μέσα) αν θα φέρει κάποιο κατάστημα το G74SX μέχρι τέλη Ιουλίου (γιατί το άλλο κυκλοφορεί του Αγίου Ποτέ); Αν όχι, εσείς ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε; Εγώ πάω μάλλον για το G53SX μιας και έχει πολύ καλό Naked - Eye 3D. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZzFblXLWyNU]Naked - Eye 3D[/ame] Αλλά σαν καλοί απατεώνες οι της Asus έχουν βάλει πάνω την GTX 560 με 128-bit bus που σημαίνει bandwidth 20 GB/s λιγότερο απ'ότι έχει το G74SX (και ακόμα και το G53SW) οπότε λέτε να πάρω το G74SX που είναι υπερτούμπανο σε όλους τους τομείς (αν και το έχουν παρακάνει λίγο τόσο με τη RAM όσο και με τη μνήμη της κάρτας γραφικών) ή να πάρω τελικά το G53SX το οποίο αν και με λιγότερο banwidth θα έχει 3D οθόνη και θα κάνει και τη δουλειά του μια χαρά; Τέλος, για να πω όλο τον ειρμό της σκέψης μου, επειδή τον Οκτώβριο φεύγω για Αγγλία για πρακτική με το Erasmus, σκεφτόμουν να πάω να αγοράσω σήμερα το X52JT το οποίο για τη τιμή του έχει μια χαρά χαρακτηριστικά και να το κρατήσω μέχρι να πάω Αγγλία οπότε μπορώ να βρώ και όλα τα παραπάνω σε πολύ καλύτερη τιμή (και να αφήσω και λίγο χρόνο για να δοκιμαστεί και η 3D οθόνη). Γενικά, εσείς πως το βλέπετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.