qwerty Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2011 Λοιπόν το ερώτημα μου είναι απλό. Πώς μπορώ μέσα από τα Windows 7 να φτιάξω ένα κρυφό partition έτσι ώστε να περάσω μέσα το image του συστήματος μου που θα φτιάξω με το πρόγραμμα των windows.
DarkSaga Ιούλιος 11, 2011 #3 Ιούλιος 11, 2011 το backup Που περιγράφεις καλύτερα να ζει σε ανεξάρτητο φυσικό δίσκο και οχι σε partition , είναι ευκολία αλλά δεν είναι και πολύ ασφαλές.
qwerty Ιούλιος 11, 2011 Author #4 Ιούλιος 11, 2011 Για Acronis δεν νομίζω γιατί με έχει κρεμάσει κάποιες φορές.Το θέμα δεν είναι αν θα είναι στον ίδιο δίσκο η σε άλλο , αλλά πώς φτιάχνω το partition να είναι κρυφό έτσι ώστε να αποφύγω τυχών κατά λάθος format. Βασικά ψάχνω να βρω αυτό που κάνουμε και οι εταιρίες με τους φορητούς που έχουν ένα κρυφό partition και μέσα έχουν το backup για επαναφορά του συστήματος.
dpolal Ιούλιος 12, 2011 #5 Ιούλιος 12, 2011 To είχα κάνει αυτό που θες με το να δημιουργήσω ένα κανονικό partition αλλά χωρίς να του δώσω γράμμα.Μέσα από την διαχείρηση δίσκων των ΧΡ συγκεκριμένα αλλά θα γίνεται και στα 7, επιλέγεις να μην κάνεις assign drive letter, κάνεις format και είσαι έτοιμος.To notron Ghost το έβλεπε κανονικά και έφτιαχνα κατευθείαν εκεί μέσα το image.Εννοείτε ότι τα ΧΡ δεν είχαν ιδέα για αυτό το partition αλλά φαίνεται κανονικά αν μπείς στην διαχείρηση δίσκων χωρίς να έχεις γράμμα.Εϊχε δουλέψει έτσι μια χαρά.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.