moutsa Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2011 Γεια σε ολους..Πριν 2 μηνες ειχα αγορασει απο το plaιsio τον εν λογω media player ξαφικα εδω και 2 εβδομαδες αρχισε να μου κανει στο ακυρο διαφορα reebots να κλεινει απο μονο του και αλλα διαφορα κουλα οσπου χτες τα επαιξε τελειως και τωραοταν τον ανοιγω μου βγαζει το παρακατω μυνημα Insert a USB drive with firmware to recover your WDTV.Εχω δοκιμασει τα παντα απο τα γνησια της wd μηπως υπαρχει καμια ιδεα και μπορεσω και τον επανφερω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 κατευθείαν επιστροφή στο πλαίσιο και αντικατάσταση ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moutsa Ιούλιος 11, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Αυτο που λες πως γινεται τους παιρνω τηλεφωνο πρωτα να του το πω?Χρειαζεται και η αποδειξη γιατι την ψαχνω και δεν την βρισκω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 ναι χρειάζεται απόδειξη. εγώ σηνήθως πάω στο μαγαζί χωρίς τηλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.