Jump to content

Α64 3000+ ή 3200+

Vagouridis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

H διαφορα των παραπανω επεξεργαστων ειναι καθαρα η παραπανω cache του 3200+ .Ο ενας εχει 512Κ και ο αλλος 1024.Και εδω ειναι το διλλημα , αξιζει η παραπανω cache?Και κατι που ακουστηκε ειναι οτι θα βγει και 3200+ με παραπανω ΜHZ 2200 για την ακριβεια αλλα με 512 cache , λετε να συμφερει η αναμονη για μια τετοια αγορα?

Ο 3200+ Newcastle (512 cache, 2.2Ghz) δεν έχει εμφανιστεί ούτε στο ΝέοΑυγό. Για Ελλάδα δεν ξέρω. Την άποψή μου την ξέρεις. 3000+ all the way. Και κλοκάρει καλύτερα (στις περισσότερες περίπτωσεις) και σχεδόν ίδιες επιδόσεις έχει. Θα έπρεπε να λέγεται 3150+. Stock SuperPI 42 πως σου φαίνεται? ;)

Και εγω πιστευω οτι η παραπανω cache δεν κανει τοση διαφορα! Και ο 3000 φαινεται πως παει καλυτερα και ειναι και φθηνοτερος! Αλλα και ο νεος 3200 λεει! Και λογικα θα ειναι και καλος ocer!

Εγω θα περιμενα τον νεο 3200! Δεν πιστευω να αργησει πολυ!:T:

Σας τα είπα και στο msn.

3200+, ναι η cache βοηθά, εσείς ξέρετε αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα όμως.

Το θέμα με τις σχεδόν ίδιες επιδόσεις, ίσως πρέπει να σας απασχολήσει:

Ο 3000+ έχει σχεδόν ίδιες επιδόσεις σε σχέση με αυτά που έχετε τώρα.

Ο 3000+ έχει σχεδόν ίδιες επιδόσεις με τον 3200+.

Ο 3200+ έχει σαφώς καλύτερες επιδόσεις από αυτά που έχετε τώρα, αλλά κοστίζει ακριβότερα.

Αν η διαφορά δεν είναι απαγορευτική(για το πορτοφόλι σας) πηγαίντε για το 1ΜΒ.

Aν σκεφτουμε τη διαφορα ενος barton με εναν απλο xp,που η βασικη διαφορα ειναι το μεγεθος της cache,νομιζω πως αξιζει η παραπανω cache.

Δεν ξερω τι διαφορα παιζει στη τιμη αλλα ασχέτος τιμης θα προτημουσα τον 3200+ με 1Mb cache

Αρχική απάντηση από .38-.45

ουτε και η διαφορα στο 3dmark ειναι μικρη

Δηλαδη?????

Νομιζω οτι η διαφορα στην τιμη απο το μαγαζι που επροκειται να γινει η αγορα ειναι μεγαλυτερη αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Εγω Παρη σου εχω πει την γνωμη μου για το θεμα. Εχω την εντυπωση οτι ο 3000+ με τα 512cache θα κλοκαρει καλυτερα λογω της λιγοτερης cache σε σχεση παντα με τον 3200+ 1ΜΒ.

Απο εκει και περα it's up to you αν θα περιμενεις τον νεο 3200+ στα 2.2GHz με 512cache.

Αν και απ'οτι φαινεται θα χρειαστει να περιμενεις κανα μηνα. Δεν εχουν εμφανιστει πουθενα δειγματα του συγκεκριμενου επεξεργαστη.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 16:30]

Δηλαδη?????

Newcastle 3200+ vs Clawhammer 3200+ review

το μεγαλο + στα 512 ειναι το 11Χ. το κλοκαρισμα δεν ειναι σιγουρο, τα οσα λιγα παραπανω μπορουν να δωσουν τα 1024 ομως ειναι. γι αυτο και τα 512 ειναι με +1Χ για να παραμεινει ιδια η αποδοση.

Xμ...πόση διαφορά έχει ένα σύστημα με ίδια GHz αλλά διαφορετικό cache στο 3d mark?

Σε Barton/TB-B σε διάφορα μετροπρογράμματα πότε ήταν ο ένας καλύτερος πότε ο άλλος που έχω κάνει...

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 16:30]

..................

Αν και απ'οτι φαινεται θα χρειαστει να περιμενεις κανα μηνα. Δεν εχουν εμφανιστει πουθενα δειγματα του συγκεκριμενου επεξεργαστη.

Εννοεις στον ελληνικο χωρο λογικα

http://komplett.se/k/kl.asp?bn=10056

Αρχική απάντηση από unstoppable

Εννοεις στον ελληνικο χωρο λογικα

yeap....

Το συγκεκριμενο site στο Ellada στελνει επεξεργαστες?

Βασικα σε ποια χωρα ειναι και τι νομισμα εχουν????

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 17:48]

yeap....

Το συγκεκριμενο site στο Ellada στελνει επεξεργαστες?

Δεν πιστευω, απλα ειναι το μονο site που εχω δει να τους εχει

2,400 SEK Sweden Kronor = 262.056 EUR Euro

λιγοτερα Mhz, μικροτερη θερμοκρασια

10*200 512kb -> 18282

10*200 1024kb -> 18958

11*220 512kb -> 18827

10*220 1024kb -> 19849

...και εγω γενικοτερα ειμαι υπερ της μεγαλης cache.....ουτος η αλλως ...και δειχνει οτι στα bench ειναι πιο γρηγορος ......αλλα στην τελικη δεν ειναι τα παντα το 3dmark.....Οι μεγαλες διαφορες φαινονται σε αλλα προγραματα....εγω απο την αλλαγη Trbred σε Barton ειδα μεγαλες διαφορες ιδιως σε προγραματα editing (ηχου) και σε μερικα Design και δεν το συζηταω για απαιτητικα παιχνιδια οπως FarCry.....εεε και στην τελικη τι ψυχη εχουν 66....:D :D :p :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.