dimis1712 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2011 Καλησπέρα παιδιά,Τώρα που επιτέλους πήρα πτυχίο αρχίζω να μαζεύω τα πράγματά μου. Το πρόβλημά μου είναι το desktop μου. Αν τον πάρω τώρα μαζί μου θα πρέπει να φύγει είτε με λεωφορείο, είτε με φορτηγό. Είναι καθόλου ασφαλήςαυτός ο τρόπος, ή θα μου μείνουν όλα στο χέρι; Υπάρχει πιθανότητα να πάθει τίποτα η μητρική και η κάρτα γραφικών(μιας και τους σκληρούς μάλλον θα τους βγάλω); Με τι θα ήταν καλό να τους προστατεύσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιούλιος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Πακεταρισμα ξεχωριστα ολα...Δε νομιζω οτι στημενο εχει πολλες ελπιδες επιβιωσης,αναλογα και το κουτι βεβαια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Ιούλιος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 θα σου πρότεινα να το μεταφέρεις με αυτοκίνητο! και να το τοποθετήσεις σε μέρος που σίγουρα δεν θα κουνιέται πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Καλό πακετάρισμα και το πέρνεις μαζί σου στο λεωφορείο.Προσέχεις πώς και πού θα το φορτώσουν κατά την επιβίβαση και είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 11, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Αν βγαλεις τους δισκους, δε θα χεις προβλημα. Τυλιξε το κουτι με οτιδηποτε και στειλτο. Δε παθαινει τιποτα. Μητρικη, καρτα γραφικων κλπ δεν υπαρχει πιθανοτητα να παθουν κατι. Μονο το κουτι μπορει να σου χτυπησουν σε περιπτωση που δεν το τυλιξεις με κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 11, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Αν βγαλεις τους δισκους, δε θα χεις προβλημα. Τυλιξε το κουτι με οτιδηποτε και στειλτο. Δε παθαινει τιποτα. Μητρικη, καρτα γραφικων κλπ δεν υπαρχει πιθανοτητα να παθουν κατι. Μονο το κουτι μπορει να σου χτυπησουν σε περιπτωση που δεν το τυλιξεις με κατι.συμφωνω! απλα πολυ καλο πακεταρισμα, για αποφυγη χτυπηματων, γρατζουνισματων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.