str Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10, 2011 Καλησπέρασκέφτομαι να αλλάξω στο pc μου όλους τους 12δες ανεμιστήρες #1 στο κουτί εμπρός#1 στο κουτί πίσω#4 στο radiatorκαι λέω να πάρω τους παρακάτωXILENCE RED WING FAN 120MM - - E-SHOP.GRτους έχει δοκιμάσει κανείς?επίσης αν τους έχει κάποιος, μπορεί να μου πει αν τα καλώδια τους είναι sleeve και τι μήκος έχουν?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούλιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Τι λες για αυτούς ?? CoolerMaster SickleFlow Blue LED Fan - 120mm - Case Fans - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Ιούλιος 10, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 με βολευει περισσοτερο το εσοπ γιατι εχει καταστημα στην περιοχη μουτους εχεις δοκιμασει κ εισαι ευχαριστημενος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιούλιος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Τώρα τι ανεμιστήρες έχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Ιούλιος 11, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Τώρα τι ανεμιστήρες έχεις ?silverstone MODEL-F121225SLBe Cool: Ultimate 120/140 mm Fans Roundup. Page 22 - X-bit labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούλιος 11, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Στράτο ότι είναι κατόπιν παραγγελίας στο eshop μην το παραγγέλνεις γιατί απλά δεν θα έρθει ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Ιούλιος 11, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2011 Στράτο ότι είναι κατόπιν παραγγελίας στο eshop μην το παραγγέλνεις γιατί απλά δεν θα έρθει ποτέ.καλησπέρα πατριώτηαν και είμαστε λίγο εκτός θέματος, εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με παραγγελιά μου από το εσοπ εδώαπεναντίας είναι εξυπηρετικότατοι κ ότι έχω παραγγείλει έχει έρθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike299_1999 Ιούλιος 12, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 καλησπέρα πατριώτηαν και είμαστε λίγο εκτός θέματος, εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με παραγγελιά μου από το εσοπ εδώαπεναντίας είναι εξυπηρετικότατοι κ ότι έχω παραγγείλει έχει έρθειΑυτό που νομίζω ότι προσπαθεί να σου πει είναι ότι λόγο των γνωστών οικονομικών προβλημάτων του eshop, δεν κάνει παραγγελίες οπότε καθυστερεί πολύ να φέρει προϊόντα.Δεν έχει σχέση με το κατάστημα της περιοχής σου, δυστυχώς οι υπάλληλοι δεν μπορούν να σε βοηθήσουν ιδιαίτερα πάνω σε τέτοια θέματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιούλιος 12, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2011 με βολευει περισσοτερο το εσοπ γιατι εχει καταστημα στην περιοχη μουτους εχεις δοκιμασει κ εισαι ευχαριστημενος? Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου. Ναι έχω δύο τέτοιους, έναν πίσω και έναν επάνω στο κουτί μου. Έχουν υψηλή ροή αέρα και καλά επίπεδα θορύβου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτούς !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
str Ιούλιος 15, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2011 τελικό θα τους παραγγείλωμόλις τους δοκιμάσω θα σας πω αν άξιζε τον κόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.