Jump to content

Αλλαγή ανεμιστήρων

str

Recommended Posts

Καλησπέρα

σκέφτομαι να αλλάξω στο pc μου όλους τους 12δες ανεμιστήρες

#1 στο κουτί εμπρός

#1 στο κουτί πίσω

#4 στο radiator

και λέω να πάρω τους παρακάτω

XILENCE RED WING FAN 120MM - - E-SHOP.GR

τους έχει δοκιμάσει κανείς?

επίσης αν τους έχει κάποιος, μπορεί να μου πει αν τα καλώδια τους είναι sleeve και τι μήκος έχουν?

Ευχαριστώ

Στράτο ότι είναι κατόπιν παραγγελίας στο eshop μην το παραγγέλνεις γιατί απλά δεν θα έρθει ποτέ.

καλησπέρα πατριώτη

αν και είμαστε λίγο εκτός θέματος, εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με παραγγελιά μου από το εσοπ εδώ

απεναντίας είναι εξυπηρετικότατοι κ ότι έχω παραγγείλει έχει έρθει

καλησπέρα πατριώτη

αν και είμαστε λίγο εκτός θέματος, εγώ προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με παραγγελιά μου από το εσοπ εδώ

απεναντίας είναι εξυπηρετικότατοι κ ότι έχω παραγγείλει έχει έρθει

Αυτό που νομίζω ότι προσπαθεί να σου πει είναι ότι λόγο των γνωστών οικονομικών προβλημάτων του eshop, δεν κάνει παραγγελίες οπότε καθυστερεί πολύ να φέρει προϊόντα.

Δεν έχει σχέση με το κατάστημα της περιοχής σου, δυστυχώς οι υπάλληλοι δεν μπορούν να σε βοηθήσουν ιδιαίτερα πάνω σε τέτοια θέματα.

με βολευει περισσοτερο το εσοπ γιατι εχει καταστημα στην περιοχη μου

τους εχεις δοκιμασει κ εισαι ευχαριστημενος?

Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση μου.

Ναι έχω δύο τέτοιους, έναν πίσω και έναν επάνω στο κουτί μου. Έχουν υψηλή ροή αέρα και καλά επίπεδα θορύβου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτούς !! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.