JoeBar Ιούνιος 6, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Με τα 2000 κρατα και λιγα για μια καλυτερη καρτα γραφικων. Για μενα τερμα οι crt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 6, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 ρε unsto δεν μπορω να καταλαβω ολα τελεια τα θελετε????Εγω προτιμω μια TFT στη οποια μπορω να παιζω χωρις να ζαλιζομαι παρα μια CRT με την υποτυθεμενη καλη απεικονιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 6, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 22:34] ρε unsto δεν μπορω να καταλαβω ολα τελεια τα θελετε????Εγω προτιμω μια TFT στη οποια μπορω να παιζω χωρις να ζαλιζομαι παρα μια CRT με την υποτυθεμενη καλη απεικονιση. H παλια μου SONY G220 ηταν πολυ ξεκουραστη και αν το PC το ειχα μονο για Gaming και ειχα χωρο θα πηγαινα για μια μεγαλη ποιοτικη CRT Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 6, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Εγω γιατι με την TFT δεν εχω καταλαβεια διαφορα παρα μονο στο οτι τα ματια μου πλεον ειναι πιο ξεκουραστα???Μιλαω για την αλλαγη απο CRT 17αρα σε TFT 17αρα.Τα υπολοιπα της TFT(βλεπε μη καλη απεικονηση του μαυρου) υποτιθεμενο ghosting και τα λοιπα ουτε τα καταλαβαινω αλλα και ουτε προκειται να τα καταλαβω.Δεν νοειται να παιζεις ενα γρηγορο FPS ή ενα ακομα πιο γρηγορο ραλακι...και να καθεσαι να κοιτας το ghosting της οθονης ...ελεος δηλαδη(δεν λεω οτι δεν υπαρχει)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 6, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Συμφωνω απολυτα με τον Ζαχο........Εγω εχω μια 17 IIYAMA που θεωρουνται απο τις καλες αλλα δεν μπορει με τιποτα να συγκριθει με μια απλα καλη TFT .Πανε η CRT πεθαναν......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιούνιος 6, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Δεν αγοράζεις λέω γώ μια 29" τηλεορασάρα και ένα surround (και μια TFT για το Word) και βάλ την στο TV out :P :P :P :P :P :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Ιούνιος 6, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2004 Ti oθονη εχεις Jax?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 7, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Εχμ, εδώ που τα λέμε μήπως να αφήσουμε και τον hallifis να μιλήσει; Αν και πιστεύω οτι μάλλον άκουσε αυτά που έχει ακούσει χίλιες φορές, βαρέθηκε και δεν ξαναπάτησε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιούνιος 7, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2004 Αρχική απάντηση από krisiun82 Ti oθονη εχεις Jax?? Κοιτα στην υπογραφη του -->Viewsonic VP171s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούνιος 9, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2004 Από τφτ η καλύτερη που έχω δεί είνμαι μια καινούργια σονυ με ονυξ επίστρωση.Η οθόνη απλά δεν παίζεται.Όποιος έχει δεί τα καινούργια φορητα της σονυ καταλαβαίνουν για τι μιλάω...Κορυφη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
halifis Ιούνιος 10, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2004 Παιδιά σας ευχαριστώ παρα πολύ για τη βοήθεια σας . Απο ότι κατάλαβα ο τομέας οθόνη είναι λίγο πικραμένος γιατί δεν υπάρχει κάποιο όνομα αναφοράς ( δηλ: ειναι καλή σαν την τάδε μάρκα) και λέω να ακολουθήσω την παλιά συνταγή (ελπίζω και καλή) . Eizo. Ευχαριστώ και πάλι. ( Δεύτερη οθόνη έχω μια Ag-Neovo x-174 απλά ήθελα μια για παιχνίδια μόνο). ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.